Ilyen a Black Friday a FOREO-nál
2021. november 23. írta: Kultúrjunkie

Ilyen a Black Friday a FOREO-nál

Akár 50%-os árengedmény a LUNA 3, UFO 2, BEAR, ISSA 2 és ESPADA termékek árából

01_foreo_black_friday_lead_image_1.png

A svéd beauty-tech nagyhatalom, a FOREO elhozta a márka történetének legellenállhatatlanabb Black Friday ajánlatait: akár 50%-os kedvezménnyel is beszerezheted a hírességek által kedvelt készülékeket, hogy neked is imádnivaló bőröd legyen! Akár magadat kényeztetnéd egy prémium arcápolási eszközzel, akár Te lennél a legkedvesebb kisangyala valakinek, a FOREO Black Friday alatt annyit spórolhatsz, mint még soha. Az akció még mindig tart, egészen november 26-ig!

A FOREO Black Friday kínálatában először az ajándékozási szezon szupersztárjai mind helyet kaptak: a LUNA 3 és az UFO 2 készülékeken kívül a forradalmian új, mikroáramos arcfeszesítő, a BEAR is kedvezménnyel kapható. A FOREO 6 perces szuper hatékony arcápolási rutinja egy ideje már közismert, az idei Black Friday alkalmával pedig be is tudod szerezni az összes élvonalbeli beauty-tech kütyüt, melyekkel valódi, professzionális bőrápolás rutint építhetsz ki magadnak a fürdőszobádban az ünnepekre.

A FOREO összeállított egy kis segítséget, amely bemutatja a márka legkeresettebb és a kívánságlisták TOP termékeit, valamint azokat az okokat, ami miatt beléjük szeretsz!

LUNA 3

A FOREO ikonikus, professzionális arctisztító keféjét - teljes egészében ultra higiénikus szilikonból - a márka védjegyévé vált technológia, a T-Sonic pulzálás jellemzi. A “T” betű a transzdermális funkciót jelöli, ami a bőr mélyebb rétegeibe hatol, fokozza annak vérkeringését és oxigént juttat a bőr felszínére. Eközben gyengéden, ugyanakkor hatékonyan képes eltávolítani a mélyebb rétegekből a felhalmozódott szennyeződéseket (sminknyomokat, faggyúfelesleget és az elhalt hámsejtek), akár 99,5%- hatékonysággal! Ezen kívül, a LUNA 3 kettős hatású, mivel a hátoldala feszesítő és masszírozó funkcióval rendelkezik, amit a FOREO mobil alkalmazásával hozhatunk működésbe. Rendszeres használat után láthatóan finomabbá válik a bőr textúrája!

BEAR

A FOREO BEAR arcfeszesítő készülék olyan kemény munkára fogja a bőrödet, mintha egy edzőteremben lennél. Az ünnepi szezon alatt nyugodtan felszaladhat rád pár kiló, amit a karácsonyi pulcsid szépen elrejt, de mi van arcoddal? A BEAR 3 perces hatékony edzésével erősíti a bőrt, formálja a kontúrokat, segít csökkenteni a ráncokat, és ezzel egy időben megkönnyíti a krémek és szérumok hatóanyagainak felszívódását is. Így ragyoghatsz karácsony után is! A hasonló terméktől eltérően a BEAR innovatív, Anti-shock funkciójának köszönhetően ez a legbiztonságosabb készülék a piacon! Csak egy jó tanács: vigyázz, mert függőséget okozhat, hogy mindig csodásan feszes az arcod!

UFO 2

A legendás UFO 2, mintha egy földönkívüli technológiát alkalmazna, olyan hatékony komplex bőrápolási eszköz, amely tested és lelked is feltölti. A LED fényterápia 8 féle fényhatással hatékonyan ápolja bőröd, az apró ráncokat kisimítja és serkenti a kollagén termelést. A lila fény világosítja a bőrt, a kék fény eltávolítja a bőr hibákat, a sárga fény pedig csillapítja a bőrgyulladást. A termoterápia funkcióval 45°C-os hőterápiás kezelést kaphatsz, csak úgy, mint egy professzionális szépségszalonban, de most az otthonod kényelmében! A krioterápiát és az ismert T-Sonic pulzálást is ötvözi, így mindössze két perc alatt professzionális szintű hatást eredményez a kis UFO 2. A FOREO több mint tíz különböző aktív összetevőt tartalmazó intelligens maszkot kínál hozzá, amelyek az UFO 2-vel együtt használhatók a bőr hidratálására és ápolására. Az UFO 2-vel való maszkolás 126%-kal javítja a bőr nedvesség szintjét már 90 másodperc után, és mivel a hatékony hatóanyag felszívódás miatt semmi sem megy kárba, a hatás akár 6 órán keresztül is tart! Az UFO 2 klinikailag bizonyítottan, jelentősen csökkenti a ráncok megjelenését mindössze 7 nap használat után.

További információért és kedvezményes Black Friday ajánlatokért látogass el a www.foreo.com/black-friday és a https://www.notino.hu/foreo/ weboldalakra!

Sajtóinformáció: Ruskó Rita - Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8416762610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása