Ezen a jótékonysági bulin akár te is eldöntheted, ki kapja az adományt!
2021. november 16. írta: Kultúrjunkie

Ezen a jótékonysági bulin akár te is eldöntheted, ki kapja az adományt!

fb_page_cover.jpg

A december 3-án az Akvárium Klubban megrendezett eseményre különleges műsorral és line-uppal készülnek a szervezők: fellép Krúbi, 6363, Lil Frakk, Kapitány Máté, Ress, ajsa luna, kristoaf, Buzás Bence és a Fiúk zenekar is, az este műsorvezetője pedig Sajó Dávid lesz. Azt pedig, hogy melyik alapítvány kapja a koncert után befolyt profitot, a rajongók dönthetik el.

„Nagyon szeretem a karácsonyi hangulatot, ráadásul most egy jó cél érdekében áll össze az egész crew. Mindannyian gőzerővel készülünk az estére: több dalt is áthangszereltünk, hogy a megszokott trekkekkel picit ünnepi légkört teremthessünk. Az egész este egy nagy, egybefüggő show lesz, nem önálló koncertek sorozata – ilyet sem csináltunk még eddig, szóval nagyon izgatottak vagyunk!” – mondja Babaitisz Jorgosz, vagyis Lil Frakk, aki részt vett az este koncepciójának kidolgozásában is.

A bulin fellépő összes előadó lemond a gázsijáról, a befolyt profitot pedig egy alapítványnak ajánlják fel a szervezők. Hogy melyiknek, azt a rajongók dönthetik el: minden fellépő megoszt majd egy felhívást, amelynél követőik kommentben megírhatják, ők kiknek ajánlanák fel legszívesebben a beérkezett összeget, végül pedig az előadók és a szervezők a felsoroltak közül választanak ki egy szervezetet november 20-án.

Ott lesz Krúbi, 6363, Lil Frakk, Kapitány Máté, Ress, ajsa luna, kristoaf, Buzás Bence, a Fiúk zenekar, az este műsorvezetője pedig Sajó Dávid lesz. És ha már úgyis a karácsonyra hangolódás áll a középpontban: az előadók nemcsak a színpadon váltják egymást, hanem készülnek néhány közös meglepetéssel is.

Lesznek ezen kívül exkluzív, a karácsonyi csúnya pulcsikat idéző merchök is, amiknek a designját fokozatosan fedik majd fel az előadók, érdemes tehát figyelni a socialjeiket és az esemény Facebook-eventjét is.

A bulira a normál árú belépőn kívül támogatói jegyeket is vásárolhatnak a látogatók. Ezek között van egy különleges, eddig soha nem értékesített típus is, amely egy névre szóló „AAA Pass”. Ennek tulajdonosa 2022-ben bármelyik, a Universal Music Hungaryhez köthető, hazai előadó önálló koncertjén részt vehet – a nagyon elszántaknak ez turnéidőszakban akár heti több bulit is jelenthet.

Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6016756962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása