Okos arcápolás a FOREO-val
2021. szeptember 17. írta: Kultúrjunkie

Okos arcápolás a FOREO-val

A FOREO UFO 2 használatával látványos és azonnali változás érhető el, már 2 perc alatt!

Az egész világ hihetetlen technológiai fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. A legnagyobb robbanást többek között a kozmetikai iparban láthattuk, amely szinte minden nap új, elképesztően innovatív újdonságokkal rukkolt elő! Ebbe a trendbe illeszkedik a FOREO 2018-ban debütált, díjnyertes arckezelő készüléke, az UFO, majd annak továbbfejlesztett változata, a szivárványnál is több színt alkalmazó UFO 2 komplex arckezelő készüléke. Az innovatív svéd cég, a FOREO a ‘beauty-tech’ úttörőjeként most bemutatja a legújabb FOREO családtagot, az UFO 2 Black-et, amely látványos és azonnali hatást ígérve napi 2 perces rituálévá alakítja az arcápolást. Most már elegáns, fekete színben is elérhető!

Mint mindenhol, a kozmetikai iparban is változnak a trendek: az exkluzív szépségszalonok rendszeres látogatásaitól, a 10 lépéses bőrápoláson át az extrém bőrkezeléseken keresztül eljutottunk oda, hogy a fejlett technológiák, a könnyen kezelhető eszközök és a többfunkciós termékek segítségével már saját otthonunkban is látványos és azonnali eredményeket érhetünk el.

Az UFO 2 Black okos eszközben a legmodernebb technológiákat felvonultató szépészeti kezeléseket találunk, amelyek jobb és gyorsabb eredményt biztosítanak, mintha klasszikusan a kezünkkel végeznénk a masszírozást, a krémbevitelt, vagy speciális arckezelést, például krioterápiát választanánk drága szalonokban:

1. Kétperces bőrápolás

A szokásos 20 perces maszkolás helyett a bőrápolás kevesebb, mint két percet vesz igénybe az UFO 2 beauty-tech készüléknek köszönhetően. A gyengéd és szuper gyors termo-technológia azonnal felpuhítja a bőrt és felkészíti arra, hogy a maszk összetevői még mélyebbre juthassanak. Az első generációs készülékhez képest az UFO 2-ben található továbbfejlesztett technológia a hőt 5x gyorsabban juttatja a bőrbe 45°C-os, optimális hőmérsékleten.

2. Minden bőrproblémára alkalmazható

A teljes spektrumú LED-fényterápia enyhíti a különböző bőrhibákat, a ráncok mélységét, az egyenetlen bőrszínt, ugyanakkor a bőrirritációt is képes kezelni. Minden LED szín egyedi, jótékony hatással rendelkezik, amelyek célzottan aktiválják az egyes maszkok összetevőit, miközben hatékony és testreszabott kezeléseket kínálnak.

A lila LED simítja a finom ráncokat és fokozza a bőr ragyogását

A fehér LED feszesíti a bőrt és csökkenti a puffadást

A zöld LED élénkíti a fakó arcszínt és egyenletesebbé teszi a bőrtónust

A narancssárga LED revitalizálja és frissíti a bőrt

A kék LED csökkenti a bőrhibákat, felveszi a pattanásokat okozó baktériumok ellen a harcot

A Cyan LED nyugtatja a stresszes bőrt

A sárga LED csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt

A piros LED fény stimulálja a kollagén és elasztin termelést, csökkenti az öregedés jeleit

3. Könnyű arcmasszázs az ellazulásért

A kézzel történő masszázst T-Sonic pulzálás váltja ki, amely a percenként 10 000x pulzálva gyengéd és nyugtató masszírozást kínál, ezzel enyhíti az izomfeszültséget. A finom ráncok és duzzanatok megjelenését pedig csökkenti, sőt, a maszkok és szérumok hatóanyagainak mélyebb felszívódását is segíti!

4. Azonnali bőrfiatalítás

A kivételes krioterápia pillanatok alatt lehűti a bőrt és feszesebb megjelenést kölcsönöz a tónusosabb arc-élekért, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti a puffadást. A bőr már az első pillanattól fiatalosabbnak, puhábbnak és ragyogóbbnak látszik!

Időtlen svéd design

Az UFO 2 Black nemcsak a legújabb technológia, hanem a dizájn szempontjából is követi a trendeket. Az elegáns eszköz fekete luxus dizájn kapott, amely örömet szerez a minimalizmus és az egyedi stílusért rajongóknak. A termék megbízható svéd precizitással készült. A tenyérben elférő, mostantól elegáns fekete színben is elérhető okos arckezelő eszköz már napi két perces használattal professzionális spa-élményt nyújt!

A FOREO UFO 2 Black kétperces, komplex arckezelő készülék elérhető a Notino.hu oldalán, 100 020 Ft-os fogyasztói áron.  

Sajtóinformáció: Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4116691886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása