Egy friss női hang, akire biztos, hogy kíváncsi leszel
2021. augusztus 30. írta: Kultúrjunkie

Egy friss női hang, akire biztos, hogy kíváncsi leszel

Megérkezett Berta'Lami és a "Nyílik"

lami.jpg

Dzsúdló Állat című slágeréből már sokaknak ismerős Berta'Lami hangja. Az énekesnő, aki a hétévégén a Budapest Park színpadán is állhatott Dzsúdlóval, most saját dalát is megmutatja a közönségnek, megérkezett "Nyílik" című szerzeménye.

"A szöveg mondanivalója számomra az az állapot, mikor vergődök, és nem azt csinálom, amihez értek: az éneklést. A virág a tehetség szimbóluma benne. Mindenkinek a saját kis tehetségét jelenti, amihez vagy nem mer nyúlni, vagy nem tudja mit kezdjen vele, esetleg nem is tudja mi az" - mesélte az énekesnő.

Berta'Lami érkező 4 dalos, 'Szirmok' című EP-je, az útkeresésről és az előadó önmaga megismeréséről szól, különleges stílusával és mondandójával könnyen azonosulhat a közönsége.



Sajtóinformáció: Ozorai Sára - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9716674858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása