Már a boltokban a Jóbarátok kávék!
2021. június 23. írta: Kultúrjunkie

Már a boltokban a Jóbarátok kávék!

Megérkeztek a limitált kiadású Jóbarátok kávék a Millitől

milli_friends_portfolio.jpg

A Milli tudja, hogy minden barátság egy jóízű mosollyal kezdődik, ezért egy egyedülálló együttműködés keretében finom Jóbarátok kávékkal és egy rendkívül színes „Friends” kampánnyal örvendezteti meg a sorozat rajongóit.

A több generációt a tévé elé szegező, legendás Jóbarátok sorozat összefonódott a kávézás fogalmával. Egy lelkes rajongó számításai szerint a tíz évad alatt összesen 1 154 csésze kávét szürcsöltek el a főszereplők a sorozat fiktív, de kultikussá vált New York-i kávéházában. A Milli limitált kiadású Jóbarátok kávéin keresztül most mindenki a Central Perk kávézóban érezheti magát.

Május 10-ével kezdetét vette a Milli Jegeskávé történetének eddigi legnagyobb szabású, 360 fokos kampánya. A kéthetes teaser időszakban a digitális és social felületeken már megjelentek a „Friends” sorozat ikonikus elemei, mint Joey híres mondata, a „Mi a helyzet?”, vagy a híres szökőkút. A Milli május 19-től egy hónapon keresztül TV szponzoráció keretében támogatja a Jóbarátok sorozatot a Viasat3 és Visasat6 csatornákon, júniustól pedig két hónapos TV kampány veszi kezdetét. A Kökényessy Ági, Rachel magyar hangján felcsendülő spotok a Monica ajtaján lógó ikonikus képkereten keresztül repítik be a nézőt a Jóbarátok világába. 

A teljes kávé portfóliót érintő „Friends” kampányben minden kiszerelés egyedi designt kapott:

A Milli 300 ml-es Jegeskávéra a sorozat ikonikus elemei kerültek fel, mint pl.: a Central Perk kávézó kanapéja, Phoebe gitárja, vagy Marcel, Ross majma. A termék a promóció kezdetétől 100%-ban újrahasznosított műanyag palackba kerül.

A márka mind a 6 főszereplőnek dedikál egy-egy Milli 250 ml-es dobozos kávét. A kampány első felében a Ross ihlette Milli Caffé Latte, a Monica ihlette Milli Caramel Latte és a Phoebe ihlette Milli Double Shot Espresso közül választhatnak a rajongók. Az adott csomagoláson a karakterekhez kötődő grafikai elemek és idézetek kaptak helyet.

Egy teljesen új kiszereléssel is előrukkolt a márka: a Milli 1L-es jegeskávé kizárólag „Friends” csomagolásban lesz elérhető promóció ideje alatt vagy a készlet erejéig. A termék receptúrája megegyezik a 300 ml-es Milli Jegeskávéval. A csomagolás grafikája a sorozat híres kávézóját, a Central Perk-öt jeleníti meg – 4 terméket összeforgatva kapjuk meg a teljes képet. 

Ó, te jó ég! Jöhetnek a limitált Milli kávék, a Jóbarátok és a jóízű mosolyok!

Sajtóinformáció: FrieslandCampina

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6316602436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása