Ismét slágert hozott Azahriah és Desh
2021. június 01. írta: Kultúrjunkie

Ismét slágert hozott Azahriah és Desh

unnamed_6_16.jpg

Azahriah és Desh, a "RÉT" sikerdal szerzői és előadói egy újabb számmal jelentkeztek.  A "Mind1" Azahriah második idei megjelenése, az üde "aight" után. A dal a függőség formáiról szól - fogyasszátok óvatosan!

„Desh-sel a "RÉT" vonalát vittük tovább, de hozzáadtunk valami pluszt. A "Mind1" a függőség fogalmát járja körül, legyen szó drogról, alkoholról vagy egy toxikus kapcsolatról." - foglalta össze Azahriah az új dal üzenetét.

„Sok szerelmes dal létezik, de a "Mind1" úgy szól a szerelemről, mint egy mérgező, romboló tényezőről, amely káros hatással van az ember fizikai és mentális világára. Azt az érzést dolgoztuk fel, amikor nem tudsz működni, létezni egy bizonyos ember / drog nélkül.” - tette hozzá az énekes.

A számhoz egy látványos videóklip is társult. ”Ez az egyik legkomolyabb munkánk eddig, büszkék is vagyunk rá!” A megjelent két dal még csak a kezdet, az előadó lázasan készül a következő megjelenéseire. „Lesz még egy featünk Desh-sel a nyáron, illetve június végén érkezik a nagylemezem! Sűrű pár hét vár rám, de minden percét élvezem!”

Sajtóinformáció: Ozorai Sára - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9816578626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása