Új irány a könyves szakmában: Elindult a Happily Könyvklub
2021. március 10. írta: Kultúrjunkie

Új irány a könyves szakmában: Elindult a Happily Könyvklub

Amely a személyes kapcsolatok ápolására helyezi a hangsúlyt

2021. februárjában elindult a Könyvmoly Galaxis cégcsoport: a Könyvgalaxis Kft. és kapcsolt gazdasági társaságai új márkája a HAPPILY. Az újonnan megalakult és induló brand célja a könyvszerető emberek közösségének erősítése a könyvkultúra újjáélesztése és az egyre inkább elterjedő automatizált kapcsolattartás átalakítása, emberivé tétele. 

Az új könyves közösség, a Happily Könyvklub a személyes kapcsolatok ápolásra fókuszál – amellett, hogy tagjainak számos meglepetéssel és előnyökkel kedveskedik, arra is figyelmet fordít, hogy kérdések esetén valós személyek, ne pedig gépek álljanak az olvasók rendelkezésére. Ehhez élő üzenő felületet biztosítanak minden nap 8 és 20 óra között. A Happily csapata nem csak technikai jellegű kérdésekre válaszol: a kollégákhoz bátran fordulhatnak az olvasók könyvajánlásokért, személyre szabottan.

Az internetes világ, és így több webáruház is nagy reményekkel állította munkába a csetbotokat, de az emberi értelemre különösen érzékeny kérdésekben csalódást okoztak. A könyvek világának szinte minden kérdése tipikusan ilyen – ezért a Happily élő, az olvasmányok és a könyvesboltok világában járatos olvasószolgálatot biztosít a könyvek után böngészőknek. A világjárványhoz kapcsolódóan átrendeződött vásárlói szokásaink és az egyre fokozottabb elidegenedés különösen értékessé teszik a személyes, emberi megszólalást, választ, együttérzést, értő támogatást. A Happily számára különösen fontos a személyes kapcsolódások sokaságából épülő közösség, ennek értékei, megtartó ereje, és főleg: a közösség öröme, élményei.

A Happily Könyvklub megálmodója és vezetője, Katona Ildikó elmondta: különleges extrákkal szeretné élménydússá tenni a közösséghez tartozást. Kiemelte egyedi visszatérítési rendszerüket, melyben az egyes vásárlások után később pénzre váltható aranytallérokat gyűjtenek tagjaik számára.

Emellett új pluszt adnak minden tag rendelése mellé egy xCard nevű, inspiráló ajándékot, ami az ajándékba vásárolt könyvet is feldobja, és a saját rendeléshez is kellemes meglepetés. Az xCard egy, könyvjelzőként is szép szelvény, mellyel a tagok nyerhetnek is. Az alapítói ajándékkal az szeretnék elérni, hogy a klub tagjai még jobb érzéssel készüljenek újabb olvasmányaik keresésére. A Happily Klubtagság pedig teljesen ingyenes.

A weboldal már elérhető itt!

A Happily Könyvklub közössége a social médiában:

https://www.facebook.com/happilyweb

https://www.facebook.com/groups/408585926827982


Fotók: Bach Máté

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6816456726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása