Online jótékonysági koncerten lép fel a Margaret Island, Szakács Gergő, a Skeemers, a Csaknekedkislány és a Talk2Night
2020. november 14. írta: Kultúrjunkie

Online jótékonysági koncerten lép fel a Margaret Island, Szakács Gergő, a Skeemers, a Csaknekedkislány és a Talk2Night

125147522_4036593683022177_2929155236154429811_o.jpg

A zenészek a gyeptelepi négylábúak szabadulásáért állnak ki, a Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát (MFÖEK) felkérésére. Az egyértelmű cél mellett azért sem esett nehezükre igent mondani a megkeresésre, mert többüknek is van kötődése a mentett állatokhoz, egy menhelyről vagy gyeptelepről érkezett szőrös társ személyében.

A szervezők célja, hogy picit visszahozzák a járványidőszak előtt átlagosnak számító hétvégi estéket, amikor még opció volt, hogy félóra alatt összecsődítsük a haverjainkat, és elmenjünk egy koncertre, hogy kibulizzuk az egész heti feszültséget. Bár a zenekarok közönség nélkül lépnek fel, az élmény remélhetőleg hasonló lesz, sőt, ha a jó oldalát nézzük: végre nem kell hosszas vitába bocsátkoznunk a biztonsági személyzettel, hogy tisztázhassuk, hol is vettük az italt, amit a kezünkben tartunk!

Az alapítvány önkénteseivel immár 6 éve ment gazdira váró keverék kutyákat és cicákat, ideiglenes befogadók segítségével. Amellett, hogy megtalálják számukra a tökéletes otthont, legfőbb céljuk, hogy felelős állattartói közösséget építsenek, ahol a mentvényeket családtagként kezelik – és persze az, hogy az örökbefogadást népszerűsítsék. Azt vallják, hogy idős, fekete, sánta, hendikeppes kutya vagy cicus is tökéletes társsá válik a megfelelő gazdi mellett.

A megváltozott járványügyi szabályozások miatt a szervezőknek le kellett mondaniuk az eredetileg tervezett live streamről: a koncerteket előző nap veszik fel, a jegyvásárlók pedig november 22-én 19.00-tól nézhetik meg azokat, a felvétel pedig egy hétig bármikor visszanézhető lesz számukra. Az est teljes bevétele az MFÖEK mentést támogatja, Facebook-event itt, jegyvásárlás pedig itt.

Az esemény fő támogató partnerei a Kepler Studio, a Tixa és a Rotera Film.

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8716285768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása