A 21. Század Kiadó őszi újdonságai a sokszínű sorsot mutatják be
2020. október 30. írta: Kultúrjunkie

A 21. Század Kiadó őszi újdonságai a sokszínű sorsot mutatják be

unnamed_48.png

Josie Silver új romantikus regénye a Lydia Bird két élete arról szól, hányféleképpen lehet megélni ugyanazt az életet, Erica Katz regénye, a Fiúk klubja arról, hogyan lehet kiélvezni az életet, Dean Koontz misztikus thrillere, a Kötődés pedig arról, hogyan lehet túlélni. A három izgalmas olvasmány bármelyike garantálja, hogy amíg olvassuk őket, ne csak létezzünk, de végre élni kezdjünk. Hogy milyen változat szerint? Az csak rajtunk múlik.

Josie Silver: Lydia Bird két élete
Az Egy decemberi nap szerzőjének új könyve

sfsdf.png

Lydia újra és újra belép saját múltja kapuján, és azt teszi, ami lehetetlennek hangzik: egyszerre két életet él. De érzelmileg igénybe veszi, hogy mindig visszatér oda, ahol Freddie még él, ahol Freddie-é Lydia szíve. Mert az új életben felbukkan valaki, aki azt szeretné, hogy Lydia maradjon vele.

Mi lett volna, ha? - sokszor tesszük fel magunknak a kérdést életünk fordulópontjaihoz érve. Ennek ered nyomába Josie Silver új, lehengerlő szerelmi története, amelyből sugárzik a tőle megszokott emberszeretet és lelemény.

Mi történik, ha egy fiatal nő csodás módon betekintést nyer abba, milyen lesz az élete, ha minden másként alakul?

Erica Katz: Fiúk klubja
A szabályokat férfiak alkotják. Ő pedig most mindet megszegi.

dgf.png

Alex Vogel munkát kap az egyik legnagyobb New York-i jogi cégnél, és ezzel, úgy érzi, valóra vált minden álma. Magas fizetés, izgalmas munka, péntek esténként dől a pezsgő és a koktél.   

De a makulátlan pedigréjű cég sötét titkokat rejteget. Alex kollégái el-eltűnnek a mosdóban, hogy kokaint szippantsanak, a vezető munkatársak az íróasztal alatt alszanak – ha egyáltalán jut idejük alvásra –, amikor pedig ébren vannak, gyanús ügyleteket fedeznek. Alex vadidegen nőkbe botlik, akik nem mernek feljelentést tenni, és hamarosan ráébred: ha be akar illeszkedni, neki is egynek kell lennie a fiúk közül – és szemet kell hunynia minden fölött. Be kell lépnie a klubba. Miközben kezd szétcsúszni az élete, Alex rádöbben: a fiúk klubja veszélyes hely...

Dean Koontz: Kötődés
A Jó, a Gonosz és egy kutya - a jól ismert Koontz visszatért.

unnamed_129.jpg

Woody Bookman tizenegy éves, de még soha életében nem szólalt meg. Még akkor sem, amikor az apja egy borzalmas balesetben szörnyethalt. Még akkor sem, amikor az anyja, Megan, azt mondja neki: szeretlek, Woody. Megant csak a fia boldogsága és épsége érdekli. De Woody biztos abban, hogy apja halálának hátterében egy velejéig gonosz szörnyeteg áll, amely immár őt és az anyját vette célba. Woody nincs egyedül – egy számára ismeretlen szövetséges hall mindent, ami Woody gondolataiban megfogalmazódik. 

Kipp, a különleges képességekkel megáldott kutya, akinek nemcsak a szőre, de a szíve is arany, elképzelhetetlenül érzékeny szálakkal kötődik az emberekhez. Meghallja, hogy a fiú szavak nélkül ugyan, de a maga módján mégis kommunikál. Kipp nekiindul, hogy felkutassa Woodyt, mielőtt még túl késő.

Forrás: 21. Század Kiadó

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1616264738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása