Ne félj a halloweeni smink eltávolításától
2020. október 29. írta: Kultúrjunkie

Ne félj a halloweeni smink eltávolításától

FOREO tanácsok a profi smink eltávolításért

foreo_halloween.jpg

Ijesztő, vagy vicces, esetleg a kettő együtt? A kreatívabbnál kreatívabb tutorial videóknak köszönhetően már Te is megalkothatod a kedvenc Halloween sminkedet. Tudjuk, hogy ezek a make-upok akkor néznek ki igazán profin, ha színpadiasak, eltúlzottak, erősek. De mi van az ijesztő másnappal? A nehéz sminkekben található színezékek, parabének és egyéb kémiai anyagok erősen károsíthatják a bőrt. A FOREO tippjei segítenek, hogyan éleszd újra az arcod Halloween másnapján.

07_foreo_green_tea_lifestyle.jpg

Szóval Te voltál a Halloween éjszaka sztárja? Szuper, most viszont ne vedd félvállról a “visszaváltozást”. Hidd el, a bőröd is megsínyli, ha nem gondoskodsz a tömény arcfesték eltávolításáról. Egy nehéz, színpadi smink lemosásához viszont máshogy kell hozzáállnod. Nem bonyolult, csak némivel több lépés és türelem szükséges hozzá:

Lefekvés előtt irány a fürdőszoba

Bármennyire is fáradt vagy, fontos, hogy lefekvés előtt eltávolítsd az arcfestéket, különben eltömődnek a pórusaid, kiütések jelenhetnek meg a bőrödön, vagy más, súlyosabb bőr irritációval számolhatsz a következő napokban. Tipp: még buli előtt készíts ki mindent a polcra, ami szükséges az arctisztításhoz, így fáradtan hazaérve nem kell keresgélned a dolgokat, minden ott lesz karnyújtásnyira.

Tisztítás több lépésben

Kezd a lemosást egy arctisztító kendővel, amely segít eltávolítani a smink vastagabban felvitt rétegeit. Körkörös mozdulatokkal haladj, minden arcterületre külön kendőt használj. Ezután jöhet egy gyengédebb lépés, a vattakorongos tisztítás: ha a sminked olaj-alapú, érdemes olajos bázisú micellás vizet használnod, amely magához vonzza és megköti a zsíroldékony anyagokat. Ne spórolj ezekkel a lépésekkel! Ha még emlékeztetsz a tegnapi önmagadra, inkább duplázz!

Ezt követően vesd be az erős fegyverzetet! Használj higiénikus szilikon arctisztítót jól habzó arclemosóval, amely finoman, mégis rendkívül hatékonyan távolítja el a maradék szennyeződéseket, baktériumokat és a smink maradványokat.

Szerető gondoskodás a bőrnek

A tisztítás után a bőröd már csak frissességre és nyugalomra vágyik, add meg neki!

Az esetleges bőrpír enyhítésére fújd be az arcod rózsás arcpermettel, amely segít a bőr nedvességtartalmát visszaállítani. Befejezésként vesd be a FOREO UFO 2 okos arcmaszk készülékét, hozzá a Farm to Face Green Tea frissítő és nyugtató maszkját a teljes hidratálásért. Használd a készülék melegítő funkcióját külön is, ha még egy kis instant kényeztetésre vágysz.

Ne feledd, a fehér vámpír arc csak egy nap áll jól az évben, a többi napon az egészséges ragyogásé legyen a főszerep!

Forrás: Twincom PR Consultancy

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6916263490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása