Íme 3 új könyv a 21. Század Kiadótól
2020. október 23. írta: Kultúrjunkie

Íme 3 új könyv a 21. Század Kiadótól

alex-geerts-nuo6itbkhxe-unsplash_1.jpg

Az október sem múlhat el izgalmas megjelenések nélkül – az őszi szünet előtt három nagyhatású sikerkönyvvel jelentkezik a 21. Század Kiadó.

Dezső András: Magyar kóla
A Maffiózók mackónadrágban szerzőjének új könyve

unnamed_47.png

Dezső András Magyar kóla című tényirodalmi kötete megjelenését követően azonnal a Libri Könyvesboltok sikerlistáján nyitott. A Maffiózók mackónadrágban szerzője új könyvében megtörtént eseteknek ered a nyomába, és feltérképezi a kokain útját Magyarországon – a nagykereskedőktől a fogyasztókig.

Vajon élnek-e Magyarországon kokainbárók, vagy a hazai nagyágyúk csak kispályások a világ többi országának kereskedőihez képest? Hol helyezkednek el a magyar bűnözők a világ kokaintérképén? Mennyi pénzt szakít egy magyar drognagykereskedő és hogyan dolgozik egy díler? Honnan és hogyan jut be Magyarországra a kokain és miért elsősorban a felső tízezer vagy éppen a celebek és a politikusok körében népszerű?

A szerző – aki az olvasóval megismerteti az első magyar kokainkirály történetét is – kutatómunkája során ismét elmerült az alvilágban és a felvilágban, megtörtént eseteknek járt utána, hogy bemutassa, milyen is a „magyar kóla”.

Ant Middleton: Félelembuborék
Az Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból szerzőjének új könyve

gffg.jpg

Félelem nélkül nincs kihívás. Ha nincs kihívás, nincs előrelépés. Előrelépés nélkül nincs élet. A Különleges Erők ismert elitkommandósa, Ant Middleton Félelembuborék című könyvében megismerteti olvasójával azt a forradalmi elképzelést, amellyel átformálhatjuk gondolatainkat az ismeretlennel és a félelemmel kapcsolatban. 

Ant Middleton számára nem ismeretlen a félelem: a Mount Everest csúcsán, kétségbeejtő állapotban, közvetlen életveszélyben volt, amikor rákényszerült, hogy szembenézzen legnagyobb félelmével: mi lesz, ha felesége megözvegyül, és gyerekeiből árvák lesznek. De Antnak nem ellensége a félelem, hanem energiaforrás, amely előrehajtja.

A félelembuboréknak, ennek a forradalmi elképzelésnek köszönhetően megtanulta, hogyan zabolázza meg a félelmet, és rájött, hogyan változtathatja pozitív erővé.

Robert Iger: Hullámvasút egy életen át
A Walt Disney Company vezérigazgatójának könyve

d.png

Tanulni a legjobbaktól érdemes. Robert Igert, a Hullámvasút egy életen át című kötet szerzőjét korunk legsikeresebb és leginkább innovatív vezérigazgatójának tartják. Mára a Disney a világ legnagyobb és leginkább értékelt médiavállalata lett, amelynek része a Pixar, a Marvel, a Lucasfilm és a 21st Century Fox - beleértve leányvállalataikat is. Piaci értéke csaknem ötszörösére nőtt azóta, hogy Robert Iger átvette a cég vezetését.

Hullámvasút egy életen át című könyvében Iger elmondja, mi mindenre jött rá, miközben a Disneyt irányította, sorra veszi, melyek az ideális vezető erényei. Iger azt írja: „Ennek a könyvnek a gondolatait univerzálisnak látom. Remélem, hogy a történeteim révén sikerül átadni a konkrét tapasztalataimat, és közelebb hozni nemcsak a világ feltörekvő vezérigazgatóihoz, hanem mindenkihez, aki szeretne kevésbé félni, mindenkihez, aki szeretne magabiztosabb lenni szakmai téren és a magánéletben egyaránt.”  

Nyitókép: Alex Geerts / Unsplash

Forrás: 21. Század Kiadó

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr616254450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása