Formabontó színházi előadás az A38 Hajón, amely a színház és a bűvészet elemeit ötvözi
2020. október 21. írta: Kultúrjunkie

Formabontó színházi előadás az A38 Hajón, amely a színház és a bűvészet elemeit ötvözi

Németh Gábor bűvész nagysikerű előadásai október 31-én ismét láthatóak.

freak5.jpg

Németh Gábor már több, mint 10 éve hivatásos szinten űzi a bűvészkedést, aminek köszönhetően már számtalan elismerést begyűjtött. A 2015-ös szakmai világkiállításon Milánóban ő képviselhette a szakmáját és Magyarországot, de fellépett Dubaiban és Cypruson is több alkalommal, valamint luxus óceánjáró hajók vendége is gyakran volt. 2015 óta leginkább a magyar közönséget varázsolja el változatos és látványos műsoraival. kamu3.jpgKedvenc műfaja, a Magyarországon egyedülálló színpadi műsorai, amelyek egyfajta alternatív színházi előadás és a már jól ismert bűvészműsorok elegye. Két ilyen műsora nagy sikerrel fut az A38 Hajón, melyek a K.A.M.U. - Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. és a Freakency címet viselik. kamu_fekvo.pngA K.A.M.U. egy interaktív, újgenerációs bűvészműsor, mely színházi elemekkel ötvözve, a közönség bevonásával bemutatja a K.A.M.U. – Központi Akkreditált Mágia-Unio nonprofit Nyrt. hóértékelő meetingjét. „A műsor folyamán vendégeinknek betekintést nyújtunk a fiktív cég történetébe, ismertetjük a következő negyedévben kifutó termékkínálatot és a jövőbeni terveket. A műsor humoros formában tart görbe tükröt a klasszikus nagyvállalati kultúra elé.”

Facebook-esemény
Jegyek 

lk.jpgA Freakency, a címéhez hűen a veszélyt, a kihívásokat és az extrémitást ötvöző, látványos produkció, melynek központjában önmagunk ismerete, saját határaink átlépése áll. Egy műsor, ahol főszerephez jut az érzékszervek finomítása, összehangolása, felerősítése, illetve kizárása. A váratlan és meglepő fordulatoknak köszönhetően az izgalom és az ámulat garantált! A Freakency egy modern, újgenerációs bűvészműsor, mely interaktivitása és egyedi látványvilága révén felejthetetlen élményt nyújt. Formabontása miatt rácáfol a bűvész sztereotípiákra, ezáltal új szintre emeli a szórakoztatás élményét. Interaktív, dinamikus, fiatalos és látványos.  A műsor bemutatja Gábor felkészülési folyamatát az egyre nehezedő feladatok során a végső próbatételig. Közvetlensége révén sokkal intimebb kapcsolatot alakít ki a nézőkkel, így ők is teljesen magukénak érezhetik a produkciót, hiszen aktív részesei lesznek a varázslatnak. A műsor 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Facebook-esemény
Jegyek

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4516248990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása