Eljött a férfi arcápolás kora a FOREO jóvoltából
2020. szeptember 03. írta: Kultúrjunkie

Eljött a férfi arcápolás kora a FOREO jóvoltából

Íme a LUNA 3 Men arctisztító készülék

luna_3_men-lifestyle-office.jpg

A FOREO a karantén időszak alatt a férfi arcápolási termékek iránt fokozott érdeklődést tapasztalt; ezért a svéd-beauty tech cég a tervezett időpont előtt, már most ősszel piacra dobta a kifejezetten férfiaknak szánt LUNA 3 Men szónikus szakáll- és arctisztító készülékét.

foreo_luna3men_packaging_angle_shadow.jpg

A már Magyarországról is elérhető készülék a férfiak körében méltán népszerű LUNA 2 nagytestvére, a LUNA termékcsalád minden pozitívumával; olyan extrákkal, melyek az alapos arctisztítás és masszázs funkciók segítségével időt és pénzt takaríthatnak meg a használójuk számára.

A LUNA 3 Men a legújabb készülék a LUNA innovációk sorában, ultra-higiénikus szilikon borítással, továbbfejlesztett T-Sonic pulzálással és rendkívül hosszú használati idővel (egyszeri USB töltés akár 650 használatra elegendő). A mindennapi arcápolási rutinba illeszthető LUNA 3 Men az egyedülálló szónikus technológiájának köszönhetően a hagyományos, manuális arctisztításnál 6X hatékonyabban tisztítja meg az arcbőrt.

Továbbá segít eltávolítani a szennyeződéseket, a faggyú és az elhalt hámsejtek 99,5%-át, csökkentve ezzel az olyan bőrproblémákat, mint a pattanások, a benőtt szőrszálak és a borotválkozás utáni bőrirritáció. Sőt, használatával a borotvapengék élettartama is kétszeresére növelhető, míg a szakáll és a bajusz tisztább marad és könnyebben formázható, akár otthoni környezetben is.

A használat során 16 különböző erősségi fokozat választható, percenként 8000 pulzálással. A készülékhez kapcsolódó ingyenes mobilapplikációval személyre szabható a bőrápolási rutin, illetve az applikáció segít az ideális masszázskezelés kiválasztásában is.

A LUNA 3 Men 2020 szeptemberétől elérhető a foreo.com oldalon. Fogyasztói ár: 199 EUR 

Forrás: Twincom PR Consultancy 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9616188498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása