Dárdai Blankával közösen debütált GERENDĀS
2020. augusztus 08. írta: Kultúrjunkie

Dárdai Blankával közösen debütált GERENDĀS

Azaz Gerendás Dániel szólóprojektje

117118109_2589076168001399_8086338331834352728_n.jpg

Gerendás Dániel neve ismerősen csenghet már, hisz többek között olyan zenekarokhoz és előadókhoz köthető, mint például a Margaret Island, a Follow The Flow, Puskás Peti & The Biebers és ByeAlex. A színpadon gyakran dobosként látható előadó dalokat ír és producerként is dolgozik, tehetségének híre pedig országhatárokon is átívelt az utóbbi időben, különösen a közösségi médiában közzétett zenei videóinak köszönhetően.

A több produkcióban is tevékenykedő zenész ezúttal saját útra lépett és szólókarrierjét máris egy fülbemászó dallal indította, melyben az X-Faktorból már jól ismert Dárdai Blanka énekel. Elmondása szerint egy olyan nagylemezre készül, melynek különböző zenei együttműködések adják majd tematikáját, így GERENDĀS első dala ennek előfutárának is tekinthető.

A Senkié egy klip kíséretében jelent meg egyedülálló hangzással a hazai popzenei palettán: a dúdolható énekdallamot és az őszinte dalszöveget pasztell színekben és naplementében tündöklő képi világba csomagolták. A szerzemény túlmutat egy átlagos szakítós-dalon: a cselekmény dinamikáját nem a menekülés, hanem a továbblépés adja a szabadulás útján az önállóság és önazonosság állapota felé.


Forrás: Universal Music Hungary

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2516119058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása