90 másodpercben még több erő: UFO 2 okos arcmaszk
2020. július 23. írta: Kultúrjunkie

90 másodpercben még több erő: UFO 2 okos arcmaszk

Megérkezett az új turbó-maszk készülék a FOREO-tól

01_foreo_lead_image_ufo_2_led_light.jpg

Landolt az UFO 2, a hatékony, személyre szabott luxus-készülék, amellyel a turbó szépség már nem jövő, hanem jelen idő. A svéd beauty-tech cég, a FOREO úttörő innovációjával az okos-maszkolás új szintre lép 2020-ban.

foreo_ufo_2_lifestyle.jpg

A szivárványnál is több színt alkalmazó UFO 2 a 2018-ban debütált, díjnyertes UFO okos arcmaszk készülék továbbfejlesztett változata. Az UFO legújabb generációja teljes spektrumú LED-es fényterápiát, applikáción keresztül testreszabható bőrápolási kezeléseket és elődjéhez képest 5x gyorsabban ható termoterápiát kínál. 

A legkorszerűbb UFO 2 számos technológiát ötvöz, mindezt egy letisztult, elegáns külsővel, a finom és ragyogó arcbőrért, mindössze 90 másodperc alatt!

Az UFO 2 készülékbe épített technológiák:

- Teljes spektrumú LED fényterápia: A 8 színű LED fényterápia maximális energiát biztosít minden az UFO által aktivált maszk típushoz. Minden LED szín egyedi, jótékony hatással rendelkezik, amelyek célzottan aktiválják az egyes maszkok összetevőit a hatékony és testreszabott kezelésekért.

  • Lila LED - finomítja a ráncokat és elősegíti a ragyogást
  • Fehér LED - feszesít a bőrt és csökkenti a puffadást
  • Zöld LED - élénkíti a fakó arcszínt és kiegyenlíti a bőrtónust
  • Narancs LED - revitalizálja és frissíti a bőrt
  • Kék LED - csökkenti a bőrhibákat, felveszi a pattanásokat okozó baktériumok ellen a harcot
  • Cyan LED- nyugtatja a stresszes bőrt
  • Sárga LED - csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt
  • Piros LED - stimulálja a kollagén és elasztin termelést, csökkenti az öregedés jeleit

- Termoterápia (hőterápia): A gyengéd és szuper gyors termo-technológia azonnal felpuhítja a bőrt és felkészíti arra, hogy a maszk összetevői még mélyebbre juthassanak. Az első generációs készülékhez képest az UFO 2-ben található továbbfejlesztett technológia a hőt 5x gyorsabban juttatja a bőrbe 45°C-os, optimális hőmérsékleten.

- Krioterápia (hidegterápia): Az „azonnali fiatalító hatásáról” híres kriokezelés pillanatok alatt lehűti a bőrt a feszesebb arckontúrért, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti a puffadást.

- T-Sonic pulzálások: Nyugtató arcmasszázs kezelést is élvezhetünk a készülékben. A percenkénti 10 000 pulzálás ellazít, megkönnyíti az összetevők felszívódását és növeli az UFO-maszk formulák hatékonyságát. A pulzálások ezen felül csökkentik az arcizmok feszülését és kisimítják a kisebb ráncokat.

Az UFO 2 kizárólag UFO Power Activate Maszkokkal párosítható, így egyesül a legmodernebb technológia a tápláló, természetes összetevőkkel a tökéletes otthoni SPA élményért. A FOREO nemrégiben piacra dobta a Farm To Face maszk kollekcióját olyan értékes alapanyagokkal, mint a hidratáló Bulgarian Rose, a tisztító Green Tea vagy a simító Acai Berry. Az otthoni luxus élmény még tovább fokozható az Intensive Caviar Fusion maszkkal, amely kaviárral és 24 karátos arannyal kínál dekadens anti-aging arckezelést.

ufo_2_selling_point-full-spectrum_led_light.jpg

HASZNÁLATI UTASÍTÁS - UFO 2

  1. Töltsd le a FOREO For YOU alkalmazást: Android, Apple.
  2. Bluetooth segítségével kapcsolódj a FOREO alkalmazáshoz. Tartsd nyomva az UFO 2 univerzális nyomógombját a készülék feloldásához. Ezt követően regisztráld az alkalmazásban a készüléket.
  3. Az alkalmazással szkenneld be az UFO által aktivált maszk vonalkódját és kövesd az instrukciókat.
  4. Vedd le a tartozék gyűrűt az UFO 2-ről, helyezd a maszk lapocskát a készülékre, és rögzítsd azt a tartozék gyűrű visszahelyezésével.
  5. Kíméletesen, körkörösen mozgasd az UFO 2-t az arcodon, egyenletesen eloszlatva a maszk esszenciát a bőrödbe, míg a készülék ki nem kapcsol.
  6. A bőrön maradt esszenciát gyengéden paskold be a bőrödbe, vagy távolítsd el a felesleget egy pamut törlővel. Használj hidratáló krémet, ha szükségesnek érzed.
  7. Távolítsd el a tartozék gyűrűt az UFO 2-ről és dobd ki a maszkot. Öblítsd le a készüléket és a gyűrűt langyos, folyó víz alatt. Finomat töröld szárazra, rögzítsd újra a gyűrűt a helyére és helyezd a maszkot vissza az állványára.

A következő évtized a skin-tech innováció évtizede lesz, amelyben a FOREO és a most debütáló UFO 2 okos arcmaszk úttörő szerepet kap. Ahogy az okos maszkolás volt 2019 egyik kulcsszava, úgy 2020-ban a turbó-maszk kezelést keresik majd sokan (Power Mask Treatment). Jelenleg az UFO 2 a FOREO leghatékonyabb készüléke, amely az innováció iránti rajongásunkból és a bőr-technológia iránti fokozott igényből született. Az első generációs okos arcmaszkból a cég az elmúlt évben 36 millió készüléket értékesített világszerte, amely a kategória népszerűségét mutatja. Ha hozzáadjuk a Google kereséseket, akkor tisztán látható, hogy a technológia teljesen áthatja az emberek hétköznapjait, beleértve a bőrápolási szokásokat. Az UFO 2-vel a vásárlóinknak lehetőséget adunk a professzionális szintű bőrápolásra az otthonuk kényelméből, időt és pénzt megtakarítva. Elkötelezettségünk az innovációk iránt emelt minket piacvezető szerepbe, mindössze 7 év alatt.” - mondta Dalia Fernandez, a FOREO termékfejlesztési igazgatója a termékbevezetés kapcsán.

Az UFO 2 bevezetésével párhuzamosan a FOREO piacra dobta a készülék kistestvérét, az UFO mini 2-t is. Az okos arcmaszk ugyanazokat a technológiákat rejti, mint a nagytestvére, a krioterápia kivételével. Így mindkettőre igaz, hogy:

  • Rendkívüli eredmények másodpercek alatt: a készülék 90 másodperces maszkos arckezelés nyújt szemben a hagyományos, 20 perces arckezelésekkel szemben
  • Teljes turbó-maszk kezelés: magas szintű bőrápolás a hiper-infúziós technológia (termoterápia, krioterápia), a teljes spektrumú LED fényterápia (8 különböző szín) valamint a T-Sonic™ pulzálások segítségével. Fejlett bőrápolási technológia az otthon kényelméből.
  • Testreszabható technológiák: személyre szabott arckezelési rutinok az app segítségével, számos variálható kezelés és UFO™ Aktivált maszk típus.
  • APP vezérelt: automatikusan összekapcsolódik a FOREO For You alkalmazással és számos személyre szabott maszk-kezelést kínál
  • Okos svéd design: ergonomikus kialakítás a tökéletes illeszkedésért. Kis súly a kompakt használatért.

Az UFO 2 és az UFO mini 2 már elérhető a foreo.com oldalon.


Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5416045062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása