A Follow The Flow új dala kihoz a karantén-melankóliából
2020. május 14. írta: Kultúrjunkie

A Follow The Flow új dala kihoz a karantén-melankóliából

unnamed_107.jpg

Az együttes „Tavasz” című száma az új kezdetekről szól, és kellő energiát és motivációt ad a hamarosan újrainduló mindennapokhoz.

„A ’Tavasz’ alapja még január elején született, amikor a Börzsönyben túráztam. Séltáltam az alvó erdőben, amikor a lábnyomok és a fák lassan, halkan elkezdték elmesélni a történetüket, én pedig csak figyeltem és egyre tisztábban hallottam a fülemben egy dallamot. Pár hónappal később egy új helyzetbe csöppentünk, amely mindannyiunkat isnpirált a szöveg írásában.” - mondta Szakács Gergő.

„Úgy éreztük, hogy a ’Tavasz’ 'Minden rendben lesz, ha együtt leszünk' üzenete most különösen aktuális, és többeknek nyújthat támaszt. Szeretnénk, ha a dal reményt tudna adni a hallgatóknak - nem csak most, hanem a jövőben bármikor” - tette hozzá BLR.

Egy olyan számot akartunk kiadni, ami átlendít a nehézségeken, a szeretteinktől való távolléten, a magányon, a bezártságon, a bizonytalanságon. A dal végére visszatér a boldogság, a szabadság és a régi élet, és ezt kívánjuk mi is mindannyian.” - foglalta össze Fura Csé.

A tavaszköszöntő dalhoz egy látványos animációs videó készült, Emil Goodman rendezésében. A videóban debütál Lara, BLR kutyája, aki rendkívüli színészi tehetségéről biztosította a rendezőt és az együttest is.


Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3415692112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása