Különleges versválogatással ünnepli második születésnapját a POKET
2020. április 21. írta: Kultúrjunkie

Különleges versválogatással ünnepli második születésnapját a POKET

Akár házhoz is rendelhetjük a színes zsebkönyveket a POKET webshopon

img_9433.jpeg

Április 11-én, a magyar költészet napján ünnepelte második születésnapját a POKET Zsebkönyvek. Ebből az alkalomból egy újabb különleges versválogatással lepték meg az olvasóközönséget, és bemutatták ifjúsági sorozatuk második kötetét, a világhírű skandináv krimiíró, Jo Nesbø díjnyertes gyerekregényét is. A könyvek továbbra is biztonságosan beszerezhetők online vagy a fertőtlenített automatákból.

img_9431.jpeg

A járvány idején sem szünetel az áprilisban második születésnapját ünneplő POKET Zsebkönyvek: továbbra is folyamatosan frissülő könyvkínálattal segíti az offline jelenlét és a közösségi élmény megteremtését, ami a karantén idején talán még fontosabb, mint valaha. A könyveket néhány kattintással házhoz rendelhetjük a poketonline.hu-ról, vagy biztonságos módon megvásárolhatjuk őket a fertőtlenített automatákból.

Az évforduló és a költészet napja alkalmából Vecsei H. Miklós, Horváth Panna és a #poketközösség különleges versválogatást készítettek, ami Írott könyvem dobom a mélybe címmel jelent meg és 104 költő művét tartalmazza. A POKET-sorozat második verseskötetének nagykövete Presser Gábor, oldalait pedig Bardon Barnabás különleges illusztrációi díszítik.

A Szerb Antaltól kölcsönzött előszó akár útmutatásként is szolgálhat a mostani időszakban: „Kedves olvasó, légy régimódi, szerezd be a kapcsos albumot, és írd bele a legszebb verseket, amelyekkel utadon találkozol; hidd el, nem kárbaveszett idő, amit ezzel töltesz. (…) Ha kedves verseid veled lesznek, nem maradsz üres kézzel üres ég alatt. Ha a versek megmaradnak, talán a lényeg marad meg.”

Az antológiával együtt megjelent a nemrég indult ifjúsági sorozat legújabb darabja, Jo Nesbø Doktor Proktor pukipora című meséje is. A világhírű skandináv krimiíró díjnyertes gyerekregényének bevételéből a POKET az Indahouse Hungary szervezetét támogatja, akik borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat. A régi POKET-rajongók számára pedig külön öröm, hogy áprilistól limitált példányszámban újra elérhető az egyik legnagyobb közönségkedvenc, Dés László Esterházy-válogatása.


Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr915629688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása