Milyen bonyodalmakat szülhet a nők közötti barátság?
2020. március 23. írta: Kultúrjunkie

Milyen bonyodalmakat szülhet a nők közötti barátság?

Minisorozat készül a Normális emberek kötetből

unnamed_101.jpg

Sally Rooney nevét a Normális emberek című kötettel ismerték meg a magyar olvasók, az első regénye azonban nem ez, hanem a Baráti beszélgetések, amely nemrégiben magyarul is megjelent a 21. Század Kiadó KULT Könyvek sorozatában! Regényében Rooney feltárja, milyen bonyodalmakat szülhet a nők közötti barátság. 

Sally Rooney 2018-ban robbant be az irodalmi köztudatba Normális emberek című regényével, amely a megjelenés évében a legrangosabb díjakat hozta neki – a Times és a Waterstones az év legjobb könyvének választotta, és meghódította a New York Times, valamint a Sunday Times sikerlistáit is. A legnagyobb elismerés mégis az volt, hogy a regényt jelölték a Man Booker-díjra.

A kötetből idén a BBC 12 részes sorozatot is készít, amely hamarosan debütál az Egyesült Királyságban – a munkában maga Rooney is részt vett producerként.

A Normális emberek filmváltozatának előzetese a napokban jelent meg!

A kötetbe IDE KATTINTVA bele is olvashat!

 
Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6215547442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása