Spontán kreatívnak lenni és segíteni
2019. november 11. írta: Kultúrjunkie

Spontán kreatívnak lenni és segíteni

Harmadszor is jótékonysági Random Shooting árverés az Anker’tben

56220000_2332107497023079_7997840751444623360_o.jpg

A Random Shooting Day egy olyan összeművészeti bázis, ahol csütörtökönként szerteágazó szakmákból sokszínű kreatívok gyűlnek össze, hogy valami igazán maradandót hozzanak létre – méghozzá teljesen egyedi, megismételhetetlen fotósorozatokat, amiket ezúttal is elárvereznek, a befolyt összeggel pedig a TraumaAmbulancia munkáját támogatják.

Az elmúlt három évben 120 projekt megvalósításán dolgozott ugyanennyi szakmabeli – kitartó munkájuknak köszönhetően november 21-én már harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Anker’tben egy egyedülálló, aukcióval egybekötött kiállítás. A megismételhetetlen pillanatokat megörökítő képek meg is vásárolhatóak, az árverésen befolyt teljes összeggel pedig a TraumaAmbulancia éves munkáját segítik. Az egyesület önkéntes szakemberek közreműködésével azon dolgozik, hogy olyan balesetet szenvedett embereken segítsen, akik a fizikai gyógykezelésen túl lelki támogatásra szorulnak.

_dsc2924.jpg

A tavalyi nagysikerű rendezvényen összesen 1 millió Ft-ot gyűjtöttek – akkor a Fábián Juli Emlékalapítványának ajánlották fel az összeget -, és nem titkolt céljuk, hogy idén túlszárnyalják ezt. A kezdeményezés mellé – helyesebben mondva a kamera elé – olyan elismert és népszerű művészek álltak, mint mint Trokán Nóra, Görög Zita, Eke Angéla, Farkas Franciska, Kemény Zsófi, Bocskor Bíborka, Péterffy Lili, Rea Mila, Rátonyi Krisztina, Pálmai Anna, Baronits Gábor, Lakatos Márk vagy Perjés Zoltán.

A kiállítás fővédnöke Lakatos Márk, aki november 21-én személyesen nyitja meg az eseményt, az este hangulatáért pedig az Animal Cannibals felel majd. A Random Shooting Day Exhibition tehát az összes résztvevő közös, kreatív ötletén alapuló szerelemprojektje – a különleges koncepcióval ráadásul ezúttal is rászorulókon segítenek!

Facebook esemény

 

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7615302212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása