Egy izgalmas regény a hideg őszi estékre
2019. szeptember 26. írta: Kultúrjunkie

Egy izgalmas regény a hideg őszi estékre

Megjelent Zsingor Tünde „Ne tudd meg!” című könyve

photo-1484075449844-e945b251559e.jpg

Vannak titkok, amiket jobb nem tudni. Ava mégis úgy döntött, hogy elhallgattatja a fejében azt a hangot, amely tíz éve próbálta irányítani, nem sejtve, hogy ezzel megvédte családja és egyben gyerekkora legnyomasztóbb titkainak felfedezésétől. Többszöri, már-már groteszk módon sikertelen öngyilkossági kísérletei után, végső elkeseredésében pszichológushoz fordul. Vajon ugyan az az ember fog abból a székből felállni? Választ kap a legfájdalmasabb kérdésére? Miért utasította el az anyja és vajon mégis mit keres mindennek a kellős közepén egy rendőr?

zsingortunde_netuddmeg_konyvajanlo.jpg

Egy könyv az emberi elme útvesztőiről és hogy a titkok nem-tudása még nem ment fel a következményei alól. A regény arra világít rá, hogy gyakran mennyire félünk szembenézni saját magunkkal, sőt előfordul, hogy hagyjuk, a társadalmi vagy familiáris elvárások alkossák meg a jövőnket. Saját életünket élni nagy kihívás, rendkívül sok energiát követel és van, hogy egyszerűen nem hisszük el: bennünk van a lehetőség arra, hogy jobbá tegyük azt, vagy legalább a kezünkbe vegyük az irányítást. A könyv főszereplője, Ava, bár sokszor groteszk módon, de éppen ezt próbálja tenni.

 

Lead kép: Unsplash

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4115173498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása