Októberben megjelenik Az Utóirat: Szeretlek! folytatása magyarul!
2019. július 30. írta: Kultúrjunkie

Októberben megjelenik Az Utóirat: Szeretlek! folytatása magyarul!

befunky-collage_2.jpg

Utóirat: Még most is szeretlek! címmel folytatódik Cecelia Ahern világsikerű regénye, mely október másodikán kerül a magyarországi könyvesboltok polcaira.unnamed_2_28.jpgAz Utóirat: Szeretlek! című regényben megismerhettük Holly Kennedyt, akinek élete tündérmesébe illő: férjhez ment a gimis szerelméhez, a jóképű Gerryhez, akivel hét éve élnek boldogan Dublinban, egy pici lakásban. Egy nap azonban Gerry fejfájása elviselhetetlenné válik, és az orvosok agydaganatot állapítanak meg nála. Van-e élet Gerry után? Vannak-e hétköznapok nélküle? Hollynak ezekkel a kérdésekkel kellett szembenéznie. Holly Gerry halála után pár hónappal meglepő módon üzenetet kapott férjétől, amelyben egykori szerelme őrangyalként vezette át a lányt az új élete felé… unnamed_65.jpgAz Utóirat: Még most is szeretlek!-ben Holly Kennedy biztonságos élete a feje tetejére áll, amikor megtalálja az Utóirat: Szeretlek Klub. A klub tagjait megihlette, amit Holly néhai férje, Gerry leveleiről hallottak, és ők is búcsúüzenetet akarnak hátrahagyni szeretteiknek. Megkérik az özvegyet, segítsen nekik.
Holly egyvalamiben biztos: semmiképp nem hagyja magát visszarángatni mélységes gyászába, amelyen nagy nehezen túllépett. Hét évbe telt, mire újra összerakta és kitalálta magát, és szeretné tovább élni az életét. Ám rá kell döbbennie, hogy ha szeretünk valakit, mindig van még valami mondandónk…unnamed_1_36.jpg

Az Utóirat: Még most is szeretlek! már előrendelhető itt 

Cecelia Ahern (1981), a volt ír kormányfő lánya ünnepelt írónő szerte a világon. 2004-ben, alig huszonhárom éves korában jelent meg első regénye, az Utóirat: Szeretlek!, amely nyomban világsiker lett, több mint negyven országban adták ki, és a könyv alapján készült film is nézők millióit vonzotta a mozikba.

Kövessétek a magyar Ahern csoportot Facebookon is! 

 Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4614987254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása