Kis délutáni zene a Starbucksban
2019. június 08. írta: Kultúrjunkie

Kis délutáni zene a Starbucksban

zenelazutca_1.jpeg

A Starbucks Allee-ban mutatkoznak be a #ZenélAzUtca felfedezettjei. Az Odett kezdeményezésére létrejött projekt célja, hogy azokat a tehetséges előadókat mutassa be, akik művészetével nap mint nap találkozhatunk Budapest utcáin. A programsorozat első alkalmával mini koncertekkel egybekötött kávékóstolón ismerkedhettek meg az érdeklődők a fiatal zenészekkel.zenelazutca_2.jpegA Starbucks elkötelezett a művészetek és a fiatal tehetségek felkutatása mellett. A vállalat idén tavasszal a magyar költészet napja alkalmából hirdetett versíró pályázatot, korábban pedig a Fortepan képeiből válogatott kiállítással idézte fel a kávéházak virágkorát és annak hazai jellegzetességeit. A #ZenélAzUtca együttműködéssel a Starbucks célja, hogy az irodalom és a képzőművészet után, a zene előtt is megnyissa kávézóit, Odett kezdeményezése pedig kiválóan illeszkedik az elképzeléshez.

A Starbucksnál hiszünk a kávéházak klasszikus, közösségteremtő erejében, és büszkék vagyunk arra, hogy kezdeményezéseinkkel értéket közvetítünk. Odett #ZenélAzUtca vlogjával való együttműködés külön öröm számunkra, hiszen így a zene és a fiatal művészek jelenléte újra egyet jelenthet a kávéházi mindennapokkal. A #ZenélAzUtca terveink szerint még sokáig része marad a Starbucks üzletek életének, a legfrissebb részletekről folyamatosan tájékoztatjuk majd az érdeklődőket.” – mondta az együttműködésről Kerek Fanni, a Starbucks hazai brand managere.zenelazutca_4.jpegOdett felfedezettjei még négy alkalommal, zenés blokkokkal egybekötött kávészemináriumon mutatkoznak be a Starbucks kávézóiban. A rendezvénysorozat első alkalmán Kovács Kristóf és Jana Shabes mutatta be gondolatvilágát és művészetét.zenelazutca_5.jpegA #ZenélAzUtca projektben olyan zenészek kapnak lehetőséget, akik jelen vannak a mindennapjainkban, de mégis keveset tudunk róluk. Kik ők? Honnan jöttek, merre tartanak? Mi motiválja őket, hogy télen-nyáron kimenjenek az utcára és a köztereket színpadként tekintve okozzanak csodás pillanatokat? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a jelenleg öt részből álló sorozatban és mostantól már élőben, a Starbucks kávézóiban is.” – tette hozzá Polgár Odett énekesnő, dalszerző, a #ZenélAzUtca projekt kitalálója és megvalósítója.

 

 Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2914884892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása