Megérkeztek a Starbucks különleges italai, amiket imádni fogsz a nyári hőségben
2024. július 18. írta: Kultúrjunkie

Megérkeztek a Starbucks különleges italai, amiket imádni fogsz a nyári hőségben

starbucks_range_remix2.png

A Starbucks üzleteiben közel négymillió variációban kérhetik kávéikat a vendégek. Ezen a nyáron a kávézólánc kávémesterei újragondolták a kedvenc klasszikusokat, és a számtalan lehetőség közül megálmodtak négy italvariációt, amelyek hamar a vendégek kedvencei lehetnek. A fesztiválszezon és a kávéházi életérzés ötvözéséből születtet négy Remix italkülönlegesség 2024. július 4-től érhető el a hazai kávézókban.

Hideg krémhabot mindenkinek!

A Starbucks Remix menü a nyári szabadtéri koncertek és baráti beszélgetések ihletésében négy népszerű jeges italt pörget fel a hideg krémhab, vagyis a Cream Cold Foam meglepő ízélményével.

Fesztivál szettbe öltözött italkülönlegességek

A fehércsokoládé selymes ízével és az eper átható zamatával az Iced White Mocha topped with Strawberry Cream Cold Foam még azok szívéhez is azonnal megtalálja az utat, akik a visszafogottságban rejlő titokzatosságot kedvelik. A karamella szerelmeseinek is tartogat a nyár egy újragondolt különlegességet, az Iced Caramel Latte topped with Créme Brulée Cream Cold Foam egyszerre testesíti meg a kávézás és a cukrászati remekek élvezetét. A csábító ízpárosítások itt azonban még nem érnek véget, a Cold Brew topped with Cookies Cream Cold Foam a 20 órán át hidegen főzött aromás kávét egyesíti a csokis keksz roppanós édeségével.

Azok számára, akik a forró nyári napokat egy ízletes hűsítővel szeretnék feloldani, az egzotikusan gyümölcsös Pink Coconut Starbucks Refresha® topped with Matcha Cream Cold Foam a tökéletes választás. A merész rózsaszín frissítő a kókusz és a matcha nyugtató párosításával a testet és lelket is felpezsdíti.

A kávézólánc arra buzdítja minden vendégét, hogy mind a négy ízt próbálják ki, hiszen az üzletekben elérhető pecsétgyűjtő kártyákkal az ötödik italkülönlegességet már díjmentesen élvezhetik.

Minden csak rólad szól

A Starbucks életérzés mindig is a választás szabadságáról szólt. Hideg vagy meleg italra vágysz, hagyományos tejjel vagy a már 2022 januárja óta felár nélkül kérhető, többféle tejalternatívával, szimpla vagy dupla eszpresszóval, netán koffeinmentes változatban kérnéd? A kávézóláncnál több mint 4 millió íz- és kávévariáció vár rád.

Forrás: FLOW PR

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1118329555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása