A francia nők nem számolnak kalóriát
2019. január 08. írta: Kultúrjunkie

A francia nők nem számolnak kalóriát

Hamarosan érkezik Mireille Guiliano új könyve

macaron-2136370_960_720.jpg

A francia nők nem híznak (New York Times bestsellerlista 1. hely) szerzőjének új könyvében az írónő górcső alá veszi a franciák osztriga iránti vonzalmát. Megismerheted az osztrigát begyűjtő és feltálaló figurákat, valamint azokat a nyomós érveket, amelyek alapján mindnyájunknak élveznünk kellene ezt a csemegét.

francia_nok_kaloria_rgb_veg.jpgA könyv lebilincselő stílusban ír a párizsiaknak a világ legérzékibb kagylójával folytatott szerelmi viszonyáról. Főként az Huîtrerie Régisre, a Fény Városának szívében megbúvó szűk, zsúfolt osztrigabárt ismerheted meg, annak nyakas tulaját, de különös törzsvendégeit is. A francia nők nem számolnak kalóriát, amely részben kulturális utazás, részben szakácskönyv, részben életkép, bebizonyítja, hogy a párizsiaknak minden téren igen egészséges étvággyal bírnak. Megismerheted a világ legjobb osztrigafajtáit, azok tápértékét, illetve a hozzájuk legjobban illő borokat. És ha ez nem elég, ott van még egy tucatnyi ínycsiklandó recept, hogy ne csak epekedj, de a tettek mezejére is lépj. Virtuális párizsi kirándulásra fel! Merítkezz meg az élvezetekben!

Tervezett megjelenés dátuma: 2019. 01. 10.

Forrás: Sajtóanyag

Lead kép: Pixabay

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr2114548978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása