Fran Palermo a BuSH-on |Koncertajánló|
2016. november 11. írta: Kultúrjunkie

Fran Palermo a BuSH-on |Koncertajánló|

15027385_1297858563578894_4056614905783076275_n.jpgKözép-Kelet Európa első nemzetközi showcase fesztiváljának keretén belül ad nagyszabású koncertet az est hazai headlinere, a Fran Palermo.

A fellépők sorát a lengyel muliti-instrumentalista énekes-dalszerző Buslav nyitja, aki nemrégiben megfordult többek közt Ázsiában, fellépett az EXIT-en, és most nálunk mutatja be műsorát, ami kellemes felvezetésnek ígérkezik a pozsonyi székhelyű nvmeri koncertje előtt.

Az este második fellépőjének zenéjében a templomok atmoszférája ötvöződik a klubok világával, ami berlini tartózkodásuk során teljesedett ki a 70-es 80-as évekre jellemző zenei motívumokkal. Ezt az elegyet az elmúlt években már szerte Európában megismerhette a közönség, most első ízben kóstolhatunk bele a Budapest Showcase Hub keretein belül. Ezt követően kicsit 'funkosabb' ívet kap az este.

A bukaresti székhelyű Otherside elektronikus alapokra épülő zenéje egy izgalmas átvezetés lesz az itthon már egyre szélesebb körben ismertté váló Fran Palermo tropikus elemekkel tarkított hangzásvilágához, ami vitathatatlanul méltó zárása lesz a fesztivál első napjának.

Belépő a helyszínen: 1000HUF

Elővételben online: tixa.hu/bush_day1_franpalermo_kuplung

Facebook esemény

budapestshowcasehub.com

facebook.com/budapestshowcasehub

  

Fotó: Kuplung

Szöveg forrása: Budapest Showcase Hub

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4211951051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása