Nyáresti szédülés Péterfy Borival |Koncertajánló|
2016. július 26. írta: Kultúrjunkie

Nyáresti szédülés Péterfy Borival |Koncertajánló|

13718694_10154373372204712_4322960579868735429_n.jpgJúlius 30-án mutatja be legújabb lemezét az énekesnő, ahol a Fran Palermo vendégeskedik majd.

Valószínűleg nincs jobb nyáresti program július végén, mint egy Péterfy Bori lemezbemutató megfűszerezve a vagabond-rock jeles képviselőivel, azaz a Fran Palermoval. Szombat este a Budapest Park láthatja vendégül ezeket a remek zenészeket.

A Péterfy Bori & Love Band április 15-én Szédülés címmel jelentette meg negyedik albumát, amelyről elmondható, hogy közreműködött benne Lovasi András és Vető János is. A 11 számból álló albumon a Fran Palermo extravagáns frontembere, Henri Gonzo is szerepet kapott egy dal erejéig.

A lemez teljes egészében itt hallgatható.

Előzenekarként az a Fran Palermo fog színpadra lépni, akik hangos sikert arattak az idei Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyen. A zsűritagok magas pontszámot is adtak nekik, azonban a döntőbe jutáshoz ez kevés volt, mivel a közönségszavazatok alapján nem kerültek be a legjobb háromba.

Persze, aki emlékszik a srácok Akvárium Klubos, valamint a teltházas A38-as koncertjeire az tudhatja, hogy igenis helyük van a legjobb magyar zenekarok között. Aki pedig nem hiszi, az járjon utána július 30-án! :)

Jegyvásárlás

Facebook esemény

 

Fotó: facebook.com/peterfybori

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr428915278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása