Jövő hétvégén elénk tárul a divat világa, jön a Mercedes-Benz Fashion Week!
2015. október 03. írta: Kászon Tomi

Jövő hétvégén elénk tárul a divat világa, jön a Mercedes-Benz Fashion Week!

12038394_622405651232130_7106817388770273422_n.png

A rendezvényre október 10. és 11-én kerül sor Budán, a Várkert Bazárban.

Egy hétvége, amikor a divaté a főszerep: A Design Terminál és a Mercedes-Benz Hungária Kft. stratégiai együttműködésének köszönhetően megrendezésre kerül Közép-Európa legnagyobb divat show-ja. Csaknem 50 hazai és regionális tervező mutatja be legújabb kollekcióit a Várkert kifutóján.

A nemzetközi divathétnek köszönhetően hazánk vonzóbbá válik a külföldi divatszakma számára, s ezáltal új kapuk nyílnak meg a tervezők előtt. A tehetséges divattervezők pedig széles közönség előtt mutathatják meg szakmai hozzáértésüket.

Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója így nyilatkozott a márka és a divat kapcsolatáról: „Az autógyártók között a Mercedes-Benz egyedülálló a divat teljes világon átívelő, stratégiai szintű támogatásában, nemzetközi szinten immár 20 éve áll divatesemények mellé. Büszkén szponzoráljuk a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe eseménysorozatot, mely rendkívül fontos számunkra – többek között azért is, mert regionális szinten is kiemelkedő divatipari fórumról van szó.”
img_1951.JPG

Az együttműködés másik résztvevője, azaz a Design Terminál arra törekszik, hogy a fiatal tervezőknek bemutatkozási lehetőséget biztosítson, emellett vizsgálja és fejlessze a vállalkozási kompetenciákat. A kétnapos divatünnepet az idei Gombold újra! verseny döntője, illetve a győztesek kihirdetése zárja majd. Idén a Visegrádi négyek mellett Szerbia és Horvátország tehetséges tervezői is bemutatkozhatnak.

A Design Terminál az esemény jegyeladásból származó bevételét felajánlja a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Részletes program és jegyvásárlás itt.

Facebook esemény

Főkép: facebook.com/mbfwce

Fotó és Forrás: Hivatalos sajtóanyag

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr517963228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása