yesyes x YellLow közös dallal köszönti az őszt!
2019. szeptember 24. írta: Kultúrjunkie

yesyes x YellLow közös dallal köszönti az őszt!

71547081_527693291331196_6880432982788669440_n.jpg

Az immáron nemzetközi hírnévre törő yesyes zenekar első külföldi kollaborációjával jelentkezik! A bukaresti electro-pop zenekarral, a YellLow-val közösen alkotott Sun Goes Down című dallal nyújtanak varázslatos élményt, melyben egy egészen új hangzásvilág bontakozik ki.

A dal létrejöttét, valamint a környező országok felé való nyitást a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. A banda a nyár folyamán több erdélyi fesztiválon is felléphetett, például a kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom fesztiválon, amelynek a himnuszát is a fiúk írhatták: 

A yesyes és a YellLow első közös dala D3STINY hangszerelésével és a Halász Péter által megálmodott dalszöveggel lett igazán teljes.

„Nem egy átlagos szerelmes dal: egy párkapcsolatról szól, ami működésképtelen, és ez mind a két fél számára világos - viszont ezt sokáig nem akarták belátni, és a mai napig reménykednek benne, hogy ez egyszer megváltozhat” - mesélte Peti.

 

Forrás: Sajtóanyag

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5815137436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása