Főszerepben az indie |Koncertajánló|
2017. július 27. írta: Kászon Tomi

Főszerepben az indie |Koncertajánló|

Blahalouisiana szülinap a Barba Negra Trackben

blahalouisiana_20170728.jpg

Július 28-án hatalmas ünnepre készül hazánk egyik legkedvesebb  beat-rock bandája, a Blahalouisiana.

A zenekar elérkezett egy fontos dátumhoz, még hozzá az ötödik születésnaphoz, amely mindig egy fontos mérföldkő, ha a zenész szakmát nézzük. Schoblocher Barbaráék tavalyi bemutatkozó nagylemezük után, idén egy szívhez szóló új videóklippel is jelentkeztek, amely a „Ha élni felejtek” címre hallgat.

Így várnak minket a Barba Negrában tartandó összejövetelre:

Na jó! Most már inkább elég közel!!! Új dal élesítve! Régi dalok élesítve! Vendégek élesítve! Ez egy olyan szülinap lesz, ahol mi ajándékozunk Nektek! Várunk Benneteket nagyon <3

Az utóbbi időben kisebb szünetet tartó, avagy nagy visszatérő Bermuda szintén remek estére számít, Mórocz Tomiék egyre jobban visszarázódnak az élő zenélés adta örömökbe, és az új dalokkal egészen biztos rászolgálnak a fiatal közönség figyelmére.

Az est harmadik fellépője pedig az ifjú és lendületes The Bluebay Foxes lesz, akik épp a napokban jöttek ki két új session videóval:

 

A pontos kezdési időpontok:

18:20 THE BLUEBAY FOXES

19:10 BERMUDA

20:10 BLAHALOUISIANA

 

Jegyek

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6012692905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása