Teltház várja a legmenőbb indie-arcokat |Koncertajánló|
2017. március 14. írta: Kultúrjunkie

Teltház várja a legmenőbb indie-arcokat |Koncertajánló|

16179523_1304691609590954_8490932834714414965_o_1.jpg

Semmi kétség afelől, hogy napjaink egyik legkedveltebb koncertzenekara a Vitáris Iván vezette Ivan & The Parazol. Az underground felől közelítő, a '60-as és '70-es évek poszt-rockját felelevenítő és újraértelmező zenekar 2010-ben alakult, és viszonylag hamar találták magukat a legmenőbb klubok és legnagyobb fesztiválok színpadain. Mind zenéjükkel, mind megjelenésükkel, mind pedig a belőlük áradó ösztönös erővel egy új szintre helyezik a kúlságot. Három nagylemezzel, számos teltházas koncerttel, egy Sziget-himnusszal és több külföldi fellépéssel a hátuk mögött újra az Akvárium színpadára hozzák el nyers és állatias energiáikat.

És ha mindez nem lenne elég, előttük a szintén tömegeket vonzó Blahalousiana melegíti be a közönséget, akik az utóbbi időben a dallamos beat-slágereket úgy ontják magukból, mintha csak muszáj lenne. Hazánk egyik legkarizmatikusabb énekesnője, és a hajdani Jacked nyomán alakult zenekara tavaly tavasszal mutatta be nagysikerű első nagylemezét.

A Blahalousiana és az Ivan & The Parazol tehát egy különleges, aktuális és kivételesen izgalmas párosítás!

 

Fotó: facebook.com/ivanandtheparazol

Szöveg forrása: Akvárium Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9712336621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása