Konyha - Különbéke lemezbemutató koncert
2016. október 17. írta: Licskai Timi

Konyha - Különbéke lemezbemutató koncert

14435176_1484422974918090_2289219263050618318_o.jpg

Október első napjaiban jelenik meg a Konyha zenekar harmadik, "Különbéke" című albuma. Az új lemez változatos, mégis egységes hangzású: három zenei irány, a country/folk, a funk illetve a zúzós gitárzene köré csoportosulnak a dalok, a stílusok jegyei egy-egy számon belül párhuzamosan is megjelennek. Az elmúlt évek legígéretesebb szövegírójának tartott Szepesi Mátyás énekes-gitáros vezette csapat tizenkét dalt rögzített, szokásához hűen élőben együtt játszva fel a hangszeres alapokat. A lemez produceri munkában Dorozsmai Gergő hangmérnökön kívül, Horváth Gáspár (aka Jumo Daddy) is részt vesz. Az új dalok mellett természetesen a zenekar a korábbi lemezek legfontosabb dalait - Lesz majd egyszer, Kiskifli, Dupla skorpió, stb. - is előveszi.

Vendégük a Drastik Putto zenekar lesz, akik a nem rég megjelent, Felnyitom én, lemezük bemutatókoncertjét tartják.

A Drastik Putto második nagylemeze, a Felnyitom én október 10-én látott napvilágot a Launching Gagarin Records gondozásában. A megjelenést élő videós dalpremierek előzték meg. Mihalik Ábel társadalomkritikus és szókimondó szövegei lendületességükkel érik el valódi céljukat, a saját zenei ötletek és szerzői ambíciók kiteljesednek. A négy éve működő együttes február óta újult erővel tör előre, a Kiscsillag és Kispál dobszekciójának búcsút intő frontember komoly energiákkal dolgozik. A Bosszúból galamb című koronggal szemben, az új lemez tizenkét szerzeményét lényegre törőbbre ígérik, az énekesként színpadra álló ütős pedig állítja, hogy jól fog neki állni, mert ma a víziója sokkal kézzelfoghatóbb önmagáról, mint a csapat 2012-es indulásának idején.

Ígéretes estének nézünk elébe, aki csak teheti, látogasson el az Akvárium Klubba, garantáltan nem fog csalódni! ;)

Jegyek:

Kedvezményes elővételes: 1500 Ft

Normál: 1900 Ft

Jegyvásárlás:

Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és a www.akvariumklub.hu, valamint esetenként a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt. Jegyvásárlás direkt link: http://akvariumklub.hu/programok/2016-10-22/konyha-kulonbeke-lemezbemutato

KORHATÁR az Akvárium Klub koncertjeire:

 -10 éves kor alatt koncertjeink ingyenesen, felnőtt felügyelettel látogathatók,

 -10-18 éves korig felnőtt kísérettel, jeggyel,

 -18 év felett kíséret nélkül.

Fotó: facebook.com/konyhank

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9011817403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása