Különleges szív formájú Korda-Klári burgerrel várja a szerelmes párokat a Zing Burger
2024. február 07. írta: Kultúrjunkie

Különleges szív formájú Korda-Klári burgerrel várja a szerelmes párokat a Zing Burger

Mert Gyuri bácsiék is a Zingre esküsznek!

zixy0641_2.jpgIdén tovább fokozza a szerelem ünneplését a Zing Burger. Magyarország kedvenc szerelmespárja, Korda Gyuri és Balázs Klári adják nevüket a Valentin-napi Korda-Klári burgerhez, ami díszcsomagolásban február 13. és 15. kapható az összes Zing Burgerben.

A Zing Burger mindig a minőségi alapanyagokból összeállított, “no frills” burgereket készített, de korábban is nyitottak voltak a kísérletezésre. Volt már fekete zsemléjük halloween alkalmából, jelenleg is kapható a saláta levélbe csomagolt KETO burger, tavaly pedig szív alakú burgerrel lepték meg a szerelmeseket Valentin-nap alkalmából. Az ünnepi burger a vártnál is népszerűbb volt a február 14-i randikon, így nem volt kérdés, hogy idén is visszahozzák.

A Valentin-naphoz idén hiteles arcokat kerestek, akik segítenek minél több helyre elvinni a különleges burger hírét, úgy, hogy a vendégek is elhiszik róluk, hogy nem csak a rivalda fényért játsszák el a romantikát. Korda Gyuri és Balázs Klári megkérdőjelezhetetlenül az ország egyik kedvenc szerelmespárja, akik koncertjeit és egymáshoz intézett kedves szavaikat már 40 éve élvezhetjük. Boldogan fogadták el a meghívást, hogy egy reklámfilmen örökítsék meg egy Zinges randevújukat, a Korda-Klári burgert pedig végül maga Gyuri bácsi nevezte el.

A burgert megkóstolva az igazi Zing rajongók egy megszokott ízvilággal fognak találkozni, az angus húspogácsát, jégsaláta, cheddar sajt, bacon, házi ketchup és ubi fogja közre, A Korda-Klári különlegességét a zsemléje adja, amit a Zing Burger saját péksége szív alakúra süt, így kölcsönözve neki romantikus külsőt. Érdekesség, hogy ez külön formával, lassabban készül, mint a megszokott zsemlék, így ebben a három napban dupla kapacitással dolgoznak a Zinges pékek, hogy mindenkihez eljussanak az ünnepi burgerek.

A 6900 Ft-os csomagba két Korda-Klári burger, kettő Xtra crispy hasáb és kettő szósz kerül. A Korda-Klári burger és a vele járó díszcsomagolás február 13-től 15-ig kapható a Zing Burger budapesti, győri, székesfehérvári és debreceni éttermeiben és a Wolton. 

Forrás: Sajtóanyag / www.zingburger.hu

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr118320885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása