CARI új klippel kezdi az évet!
2024. január 08. írta: Kultúrjunkie

CARI új klippel kezdi az évet!

Megérkezett a „good game”

cari_still_1_24_2.png

CARI tavaly is egymás után szállította nekünk a dalokat, decemberben pedig élőben is debütált zenekarával a Total Breakdown koncertsorozat kereteiben, a Metro Klubban. CARI persze egy percre sem áll meg, legújabb klipes dalával, a good game-mel nyitja 2024-et!

A címmel ellentétben ismét egy magyar nyelvű dal érkezett a magyar-amerikai énekesnőtől, ami ezúttal is egy sokak által ismert helyzetet dolgoz fel: egy párkapcsolat elengedésének nehézségeit. A track ezúttal Dér Dávid producer közreműködésével készült.

„A dal egy olyan kapcsolatról szól, aminek, már mindkét fél jól tudja, véget kéne vetni, de ez egyre csak húzódik. A szövegben gamer-metaforákkal húzok párhuzamot a kapcsolat dinamikája és a videojátékok között.”

Egy ilyen helyzetben sokszor előfordul, hogy manipulációt, játszmákat bevetve már csak arra megy ki a játék, hogy valamelyik fél „győztesen” jöjjön ki ebből a kellemetlen versengésből. Ezeket az érzéseket, történeteket meséli el a boszorkányos hangulatú klip.

„A koncepciót ezúttal Rácsai Dávid, rendező-cinematográfussal, valamint Pénzes Bence, cinematográfussal találtuk ki. A klip hangulata hol varázslatos, hol kísérteties, párhuzamban egy kapcsolat jó és rossz oldalának bemutatásával.” – meséli CARI. „Egyébként az eddigi legérdekesebb forgatásom volt. A barlangos képek felvétele nagyon kalandos volt, és a kezünk munkája a szó szoros értelmében is megjelenik: a klipben megjelenő felhőket például mi magunk gyúrtuk vattából.”

CARI nem véletlen rúgja be ilyen korán az új év motorját, rengeteg a megvalósításra váró terve: a tavalyi debüt után további koncertekre készül, emellett pedig aktívan dolgozik első EP-jén, ráadásul további közreműködések is lapulnak még a tarsolyban.

A dalt megtalálod a különböző streaming felületeken!

Sajtónformáció: Horváth Luca

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr218297761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása