Az élelmiszermentés kultúráját és a vásárlói tudatosságot népszerűsíti az egyetemisták között az EFOTT és az Auchan
2023. július 10. írta: Kultúrjunkie

Az élelmiszermentés kultúráját és a vásárlói tudatosságot népszerűsíti az egyetemisták között az EFOTT és az Auchan

328563380_961308058580376_5426689152835310114_n.jpg

A fiatalok vásárlói tudatosságának fejlesztése, az élelmiszermentés kultúrájának népszerűsítése kiemelten fontos cél az EFOTT fesztivál tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája számára. A HÖOK ezért együttműködést indított az egyik legnagyobb magyarországi áruházlánccal, az Auchannal, amely idén az EFOTT fesztiválra is kitelepül, több mint 400-féle terméket kínálva, kedvező, bolti árakon.

Az EFOTT látogatóinak élelmiszerellátásáról idén az Auchan Magyarország gondoskodik: az áruházlánc egy pop-up kitelepüléssel képviselteti magát a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári eseménysorozatán. A fesztiválozók több mint 400-féle terméket szerezhetnek be kedvező, bolti árakon, az élelmiszertől a drogériai cikkeken át a füldugóig, kempingszékig, kártyáig, USB kábelig vagy éppen gyorstöltőig.

Az együttműködés azonban nem csupán a bolti jelenlétről szól. „A több évre tervezett partneri kapcsolatnak kiemelt célja, hogy a tudatos fogyasztói magatartást és az élelmiszermentés kultúráját erősítse a fiatalokban. Nemcsak a fesztiválon, hanem az év 365 napján szeretnénk segíteni nekik, hogy tudatosabb, fenntarthatóbb döntéseket hozzanak a mindennapokban” – fogalmaz Budai Marcell, a HÖOK sajtófőnöke. A szervezet ezért ősztől számos aktivitást tervez a hallgatóknak a témában.

Az EFOTT azért ideális helyszíne az együttműködés elindításának, mert az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programjának számít. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a Blue, a La Bouche, a Culture Beat, Azahriah, a Dzsúdló, a Wellhello, a Follow the Flow, Majka, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, valamint Korda György és Balázs Klári is koncertezik a Velencei-tó partján.

Szerdán a középiskolások és a fiatal egyetemisták kedvencei – a Carson Coma, T. Danny, a BSW és a VALMAR – veszik birtokba a nagyszínpadot. Csütörtökön fergeteges show várja az örök fiatalokat: színpadra lépnek a ’90-es és 2000-es évek nagy nemzetközi sztárjai:      a Blue, a La Bouche és a Culture Beat.      Geszti Péter egy különleges Best of Geszti-produkcióval érkezik, valamint jön az egyedülálló  EFOTT Legends produkció is, olyan      legendás és mai magyar sztárokkal, mint Nagy Feró, Csepregi Éva, Lábas Viki vagy Király Viktor. Visszatér az EFOTT nagyszínpadára Korda György és Balázs Klári is. Pénteken a Wellhello, a Dzsúdló és a Halott Pénz, szombaton pedig többek között a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, valamint Majka koncertje várja a látogatókat.

Az egyetemisták legnagyobb fesztiváljának házigazdája idén a Pannon Egyetem lesz – az intézmény székhelye, Veszprém, idén Európa Kulturális Fővárosa.      Az EFOTT hagyományaihoz híven továbbra is kiemelt szerepet szán programjai között az egyetemes kultúra, valamint a magyar felsőoktatás kínálatának      bemutatására, népszerűsítésére.

A zenei koncertek mellett az elmúlt években egyre inkább felértékelődik a fiatalok számára a közösségi élmény és a tartalmas nappali programok szerepe a fesztiválon. Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban ezért számos felsőoktatási intézmény és programlehetőség várja majd az érdeklődőket. Olyan értékek kapnak főszerepet a programokban, mint a fenntarthatóság, a digitalizáció, a sport és a mentális egészség, a karrierépítés vagy az egészséges életmód. 

 

Részletes program: https://tickets.efott.hu/lineup/efott-2023

Időpont: 2023. július 12-16.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/efott/

Forrás: EFOTT

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr10018164016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása