Így lehet összehozni egy menő kraft sört és egy ismert divatmárkát!
2023. június 29. írta: Kultúrjunkie

Így lehet összehozni egy menő kraft sört és egy ismert divatmárkát!

MONYO x Sugarbird

sugarbird-rich-bitch-logo.jpg

Az idei nyarat egy különleges óriásplakát kampány vezette fel Budapesten. A találgatásoknak vége, megszületett a Rich Bitch kraft sör, ami egy magyar divatmárka és kraft sörfőzde közös együttműködése. A nem megszokott kollaborációban egy ruhakollekció is készült, amiben megtalálhatóak a MONYO grafikával díszített fürdőruhák és nyári ruhadarabok egyaránt.

11_6.jpg„Izgalmas számunkra nagyon ez a kollaboráció a MONYO Brewing Co. sörmanufaktúrával, hiszen tényleg megszületett egy csajos, igazi nyári sör, ami nem utolsó sorban még finom is. Hosszas előkészületek és munkálatok állnak mögöttünk. Először meg kellett álmodni magát az összetételt, ami számos kóstolás és szavazás után véglegesült. Komoly folyamat volt maga a címke megtervezése is, hiszen szerettük volna, hogy mind a két márka imidzse visszatükrözzen a terméken. Azt hiszem tényleg egy abszolút erős végeredmény született, innentől kezdve már csak élvezni kell. A kollaborációhoz párosul egy különleges kollekciónk is, Baranyi Ádám tervezőnk PARTY kollekciója. Már nagyon szerettünk volna újra olyan fazonokkal kijönni, amik a fesztiválok és a bulik alapdarabjaivá válnak. Csillogás, ragyogás, magabiztosság és tündöklés jellemzi a kollekciót. – mondta el Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird alapítója és tulajdonosa.

gelato_12.JPGA MONYO csapata is örömmel vetette bele magát a Sugarbird-vel való együttműködésbe, mert mindig izgalmas kihívás megtalálni azt az ízt és receptet, amely jól reprezentálja az adott két márkát. A sör típusa egy ún. “pastry sour ale”, vagyis egy gyümölcsös savanyú sör kis édeskés lezárással, összhatásában egy pazar desszerthez lehetne hasonlítani. A sörhöz rengeteg valódi málnapürét és kókuszt adagoltak. A végeredmény egy rendkívül izgalmas sör lett, amely kellően üdítő és frissítő jellegű a nyárra, amiben a málna és a kókusz szépen harmonizál.

Mind a kollekció (www.sugarbird.com), mind az ital egyébként június közepén indult útjára, de érdemes nagyon résen lennünk, hiszen limitáltak a darabszámok.

m18.jpg

Visszatért a Summer Series!

A limitált kiadású Summer Series sörcsaládba mindig izgalmas, frissítő és a legtöbb esetben valamilyen gyümölcs felhasználásával készült sörök kerülnek. 

Az idei évben három új sör fog a három nyári hónapban debütálni. Júniusban a Gelato Giuseppe névre hallgató Pastry Sour Ale kókusszal és lime-mal, amit az eredeti olasz fagylaltok ihlettek. Krémes és frissítő egyszerre. Júliusban érkezik az eperrel és jalapeño paprikával készített gose (sós-savanyú sör), a Strawberry Sergio, míg augusztusban Cucumber Colette néven egy uborkás-borókás sour ale zárja a nyári sort.

Ebben a videóban pedig maga az alkotó, Kuzder Marcell ad egy kis ízelítőt a sörökről:

Forrás: Prischetzky Botond / MONYO Brewing

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4218155888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása