Már streamelhető a SkyShowtime-on az utóbbi évek egyik legszívmelengetőbb filmsikere, a Budapesten forgatott Mrs. Harris Párizsba megy
2023. június 19. írta: Kultúrjunkie

Már streamelhető a SkyShowtime-on az utóbbi évek egyik legszívmelengetőbb filmsikere, a Budapesten forgatott Mrs. Harris Párizsba megy

3840x2160_mrsharrisgoestoparis_photography_digital_still1-3359857.jpg

A Mrs. Harris Párizsba megy (Mrs. Harris Goes To Paris) meseszerű történet egy látszólag átlagos brit házvezetőnőről, akinek az az álma, hogy saját Christian Dior ruhája legyen. Mrs. Harris felkerekedik, hogy álmát valóra váltsa, és ezzel kezdetét veszi egy izgalmas párizsi kalandsorozat.

A második világháború utáni Londonban Ada Harris (az Oscar®-díjra jelölt Lesley Manville alakításában) takarítónőként keresi a kenyerét. Magányosan él szeretett férje, Eddie eltűnése óta, de ő nem az a típus, aki a szerencsétlenségeken rágódik, vagy a helyzete miatt siránkozik. Mégis, amikor a mindig gyakorlatias Ada egy tehetős ügyfelénél megpillant egy káprázatosan szép Cristian Dior ruhát a hálószobában, olyan elsöprő vágyat érez iránta, hogy azon még saját maga is meglepődik. Egy ilyen légies, gyönyörű, művészi alkotásnak is beillő ruha birtoklása talán tényleg képes megváltoztatni az ember életét...

Miután még több munkát vállal, ott spórol, ahol csak tud, és még a versenypályán is szerencsét próbál, végül összegyűjti a pénzt egy Dior ruhára. Elbúcsúzik közeli barátaitól, Vitől (Ellen Thomas) és Archie-tól (Jason Isaacs), és Párizsba utazik, hogy ellátogasson a legendás Dior divatházba és valóra váltsa álmát. Amikor azonban Ada megérkezik, egyik csalódás a másik után éri. Az egyik legnagyobbat a Dior-ház félelmetes vezetője, Madame Colbert okozza (őt az Oscar®-díjra jelölt Isabelle Huppert alakítja), aki még a gondolatát sem képes elviselni annak, hogy egy közönséges szobalány haute couture ruhát viseljen.

Ám gördítsen elé bármilyen akadályt az élet, Ada addig nem hagyja el Párizst, amíg meg nem szerzi a ruhát. Rendíthetetlen elszántsága elbűvöli a Dior idealista könyvelőjét, Andrét (Lucas Bravo), a modell Natashát (Alba Baptista) és Párizs leghíresebb agglegényét, az arisztokratikus Marquis de Chassagne-t (Lambert Wilson). Ada hamarosan rájön, hogy saját életének megváltoztatásával a körülötte élők életét is kezdi megváltoztatni. Talán még magát a Dior-házat is megmentheti.

Anthony Fabian író-rendező Paul Gallico 1958-as Mrs. 'Arris Goes to Paris című regényét adaptálta a filmvászonra. A film egy varázslatos, modern kori tündérmese lett az álmaink megvalósításáról, a barátság erejéről és arról, milyen fontos, hogy hűek maradjunk önmagunkhoz.

A SkyShowtime az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a www.skyshowtime.com honlapon keresztül. A bármikor lemondható havi SkyShowtime előfizetés ára 1999 Ft, 7 napos ingyenes próbaidőszakkal.

Forrás: ​AHA Produkció

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr9718149194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása