Végre Magyarországra érkezik a világ egyik legnépszerűbb metal zenekara, a Bullet For My Valentine
2023. február 02. írta: Kultúrjunkie

Végre Magyarországra érkezik a világ egyik legnépszerűbb metal zenekara, a Bullet For My Valentine

317073426_5627084557329034_8342600408996001188_n.jpg

A walesi Bullet For My Valentine 1998-as megalakulása óta az egyik legnépszerűbb metal zenekarrá vált, világszerte több mint 3 millió albumot adott el, begyűjtött három aranylemezt, valamint új jelentést adott a brit metalcore-nak az időközben klasszikussá vált debütáló The Poison albumukkal.

Utolsó anyaguk, a 2018-as Gravity sikerét követően a zenekar bejelentette hetedik albumát, Bullet For My Valentine címmel. A banda 2021 októberében adta ki hetedik albumát, a Bullet For My Valentine-t, amely a csapat legkeményebb és legzsigeribb lemeze; a most hozzáadott dalok sem térnek el ettől, így a jellegzetes Bullet stílusból egy újabb robbanást kínálnak a rajongóknak. 

Ezúttal a banda visszatért az alapokhoz. A Bullet For My Valentine tele van nyüszítő szólókkal és óriási riffekkel, amelyek egyaránt örömet okoznak majd a régi és az új rajongóknak. Egy olyan albumot hoztak össze, amely megerősíti a helyüket a modern brit metal csúcsán.

A zenekar 2023. február 10-én élőben is bemutatja dalait a Barba Negra Red Stage-ben! (FIGYELEM! A korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra.) A Jinjer és az Atreyu legénysége is csatlakozik a turnéhoz, bebiztosítva a garantált tombolást

A jegyeket IDE kattintva tudod elővételben megvásárolni!

Sajtónformáció: Márkus Éva - livenation.hu

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7116658318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása