Szombat este online jótékonysági aukciót tart a Freeszfe mozgalom
2022. december 16. írta: Kultúrjunkie

Szombat este online jótékonysági aukciót tart a Freeszfe mozgalom

December 17-én 19 órától rendezik meg a Freeszfe második online jótékonysági aukcióját

aukcio_freeszfe_-2-_fo_rizs_da_niel.jpg

December 17-én 19 órától rendezik meg a Freeszfe második online jótékonysági aukcióját. Az érdeklődők a licitálással nem csak vizsga- és diplomafilmek létrejöttét segítik, hanem magas eszmei értékű – karácsonyi ajándéknak is tökéletes – tárgyakra, élményekre tehetnek szert.

A felajánlások folyamatosan érkeztek. Elkészült a végleges katalógus, amely már minden tárgyat és élményt tartalmaz. Digitális katalógusukban (ezt ITT találhatjátok) több mint ötven képzőművész, író, színész, zenész, alkotó felajánlása található.

Felajánlóik (többek között, a teljesség igénye nélkül): Presser Gábor, Dés László, Hernádi Judit, Geszti Péter, Till Attila, Lakatos Márk, Kajdi Csaba Cyla, Rujder Vivien, Klimó Károly, Erős Antónia, Simon Márton, Erdős Virág, Tóth Krisztina, Székely Csaba, Péterfy Gergely, Nádas Péter, Farkasházy Tivadar, Rév Marcell, Antal Nimród, Szirtes Ági, a 30Y, az Örkény Színház, a Katona József Színház és az Átrium. Valamint Sára Júlia felajánlásából Huszárik Zoltán Szindbád című filmjének eredeti számozott díszletlistája is új tulajdonosra találhat, csak úgy, mint Hofi Ildikó felajánlásának köszönhetően Hofi Géza hagyatékából is egy különlegesség.

Bővebb infókért kattintsatok IDE!

Forrás: Freeszfe Sajtó
Nyitókép: Fórizs Dániel

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5018003770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása