Karácsonyi klippel jelentkezett Szilárd
2022. december 14. írta: Kultúrjunkie

Karácsonyi klippel jelentkezett Szilárd

image3.jpeg

Balanyi Szilárdot (Quimby) már nem kell bemutatni, hiszen jelentős egyéniség a magyar zenei palettán. Idén Áprilisban jelent meg 4. nagylemeze, ami a Szilárd - Na, ez az! címet kapta. Az albumon szereplő barátok, költők, írók, előadók mind boldogan mondtak igent a közös munkára.

Szilárd ezután, a nyári hajtás és az őszi időszak alatt sem tétlenkedett, hiszen fejben már a karácsonyi időszakra készült. :D A Körbeér c. dal igazából ár 2022 elején megíródott. Szilárd Fejeben megvolt a hangzás is, amit végül Ott Rezső rakott rendbe, hangszerelte meg. Egy komoly, nagy zenekaros világot vegyített egy leheletnyi elektronikával és a pop zenekari hangzással. A szöveget Lackfi János írta, aki megtalálta a dalon a fogást és pontosan azt szedte szavakba, amit a dalírás közben Szilárd elképzelt. Egy melankóliából induló gondolat végül megadja magát a karácsonyi szeretetnek, amire most nagyon is szüksége van a világnak és nekünk. 

A dal különlegessége és Szilárd külön öröme, hogy egy gyermekkórus is részt vett a dal elkészítésében.

“A suli, ahova a nagyobbik fiam jár (Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium), nyitott volt erre a dologra és nagyon büszke is vagyok arra a 26 gyerekre, akik végül bekerültek ebbe a projektbe!” (Szilárd)

Szilárd pedig már a 2023-as év elején sem fog unatkozni, hiszen Galambos Dorinával és Kiss Flórával , vagyis a Piano Projekttel külföldi Pianissimo turnéra készülnek. Állomásaik között szerepel Brüsszel, Luxemburg, Diest és Zágráb is.  

Sajtóinformáció: Pozsogár Tünde

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8218008806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása