Dallos Bogi az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta új dalába
2022. augusztus 27. írta: Kultúrjunkie

Dallos Bogi az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta új dalába

titkokaterencover.jpg

Dallos Bogi, tavaszi live session videói után újabb dalt hoz, amely a készülő lemezének legvidámabb, oldottabb pillanataiba ad betekintést. A fiatal énekesnő most is egy izgalmas képi világú klippel jelentkezik, ahol a beteljesült szerelmet más oldalról is megvilágítja.

dallosbogi_1.jpgDallos Bogi hét éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es ’Épp Most’ című albuma, volt az első szerzői szárnybontogatása, amelyet a tavaly áprilisban napvilágot látott ’Közelebb’ kislemeze követett. Most egy vidámabb, nyárias, de közben a mély szöveggel rendelkező dallal jelentkezik, amely már a következő nagylemezének része.

„A Titkok a téren az ősszel megjelenő lemezem talán legvidámabb dala, amely egy beteljesült szerelmet mutat be. Ha megismered a számodra ideális társat, akivel egy életen át tudsz tervezni, együtt megöregedni, akkor kell igazán megbecsülni az együtt töltött időt. Ez a dalszöveg tükrözi leginkább azt az érzelmi állapotot, amelyben az elmúlt években vagyok” - kezdte Bogi a friss dalról, amelyet Wagner Emil szerzőtársával írtak, és Kosztyu János hangszerelte.

„A lemeznél a dalok mellett fontos szerepet játszik a vizuális élmény is, örülök, hogy egy fiatal rendezőlánnyal dolgozhattam együtt, aki ezt a vidám témát egy másik szemszögből fogta meg, és az elmúlás szimbólumát használta” – mesélte a klipről Bogi, amelyet doripassed rendezett. Aki szeretné élőben is hallani a dalt, annak Bogi soron levő koncertjein lesz rá lehetősége augusztus és szeptember folyamán.

Sajtóinformáció: Kedves Péter

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8117917555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása