Álmodozós nyári emlékek egy kis nosztalgiával - Megjelent az STK X DCK legújabb dala!
2022. július 14. írta: Kultúrjunkie

Álmodozós nyári emlékek egy kis nosztalgiával - Megjelent az STK X DCK legújabb dala!

kep1_masik_verzio.jpg

Mindenkiben megvan az az érzés, hogy milyen jó lenne újra gyereknek lenni.  Hiszen ebben a korban sokszor az a legnagyobb problémánk hogy hova menjünk este szórakozni.

Az új STK x DCK dal pontosan ezt az érzést próbálja megragadni.  Ez a legújabb alkotás kicsit kitűnik stílusában az eddigiekhez képest, de a megszokott humoros, könnyed irányt ebben a trackben is felfedezhetjük.

kep2_2.jpgA Tizenhét azért is olyan különleges, mert a srácok most egy vendégelőadóval, Hegedűs Borival, kiegészülve alkották meg ezt a számot.

Sitku Norbert a dalról a következőket mondta :

„Mikor elkezdtük megírni a dalt, Kacsával egyetértettünk, hogy egy női hangra szüksége van. Ekkor jutott eszünkbe Hegedűs Bori. A dal felvételét és keverését Zán Tominak (Riverside Studio) köszönhetjük!”

A ”Tizenhét”, maga egy kicsit melankolikus, ugyanakkor vidám hangvételű.

A klip Gőz Márton segítségével készült. A videóban dominálnak a különböző hangulatképek megerősítve ezt a kis nosztalgikus témát.

A klipről Kacsenyák Gábor (Kacsa) mesélt:

„Napközbeni semmitevés, esti bulizás, balatoni nyári este a barátokkal. Ezt a nosztalgiát akartuk a klippel is tükrözni. Az STK x DCK eddigi dalaihoz képest merőben más ez az irány, viszont a stílusok közt való kikacsintások, a jövőben sem állnak majd távol a duótól!”

És íme a klip: 

Tik tok

Facebook

Instagram

Sajtóinformáció: Dobó Réka - Mertez Management

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr8317882699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása