Világsztárokkal és a legjobb hazai előadókkal várja a fesztiválozókat a Velencei-tó partján az EFOTT
2022. július 04. írta: Kultúrjunkie

Világsztárokkal és a legjobb hazai előadókkal várja a fesztiválozókat a Velencei-tó partján az EFOTT

dsc8766.jpg

Akon, John Newman, Regard, Riton, Halott Pénz, Wellhello, Bagossy Brothers Company, Margaret Island, Irie Maffia, Honeybeast és még sokan mások – világsztárokkal és a legjobb hazai előadókkal várja látogatóit az ország legnagyobb hallgatói fesztiválja, az EFOTT.

A Velencei-tónál július 13-17. között megrendezett fesztivál két kültéri színpadot, két arénát, valamint számtalan zenei színpadot kínál, így a populáris és a klubzene stílusa mellett a retro, az alternatív, az RnB, de még a jazz kedvelői is megtalálják a számukra kedves bulihelyszínt.

A fiatalok fesztiváljaként az EFOTT arra is kiemelt figyelmet fordít, hogy az egyetemisták által kedvelt ifjú tehetségek is nagyszínpadi lehetőséget kapjanak: a fesztivál legnagyobb koncerthelyszínén várja közönségét többek között T. Danny, BSW, Azahriah és Dzsúdló is.                                                                                           

Az EFOTT ráadásul nemcsak esti bulik sorozata, hanem egy egyedülálló élmény, ahol a kapcsolt programok, a kiállítók, a nappali aktivitások folyamatos és tartalmas kikapcsolódást biztosítanak. Idén a fesztivál minden aktivitása azt mutatja meg: egyetemistának lenni menő. A nappali programokat összefogó UNIverzum egy olyan találkozási pont lesz, ahol mindenki megtalálja a már meglévő vagy a jövőbeli egyetemi haverokat.

A részletes programot ITT találod!

Időpont: 2022. július 13-17.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook oldaláért kattints IDE!

Sajtóinformáció: EFOTT Fesztivál

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7117874761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása