Megjelent Gébele Martin első magyar nyelvű albuma 
2022. június 02. írta: Kultúrjunkie

Megjelent Gébele Martin első magyar nyelvű albuma 

img_7509.JPG

2022. május 27-én pénteken látott napvilágot Gébele Martin első magyar nyelvű albuma szerzői kiadásban a WMMD terjesztésében. 

Hallgasd meg az albumot - ITT

A tavalyi évben kiadott két önálló kislemez után idén februárban jelent meg a 'Keserédes emlékek' egy videoklip kíséretében, amely azóta a Martint hallgatók egyik kedvencévé vált. Ekkor jelentette be az előadó, hogy idén egy nagyobb projekttel készül, ez pedig a múlt héten meg is érkezett.

Az album a korábban is megszokott pop vonalon maradt, 7 dalban meséli el egy keserédesen végződött szerelem történetét. A megjelenés óta majdnem 100 000 streamelés érkezett az albumra a Spotify felületén, és a 'Végtelen nyár' című dal felkerült a szolgáltató 'New Music Friday Magyarország' playlistjére.

A későbbiekben több nem megszokott, kisebb létszámú koncert szerveződik, hogy a dalok és a hozzájuk kapcsolódó történetek szájról szájra járhassanak majd a jövőben is.

Sajtóinformáció: Gébele Martin

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6717846419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása