Víg-erdőt hoz létre a Vígszínház társulata
2022. május 05. írta: Kultúrjunkie

Víg-erdőt hoz létre a Vígszínház társulata

csoportkep_vig_es_10_millio_fa_onkentesei.png

A jövő évad bemutatójához kapcsolódóan jelentette be a Vígszínház társulata, azaz Rudolf Péter direktor úr, hogy a 126 esztendős Vígszínház társulata a 10 millió Fával együttműködésben a későbbiekben évről-évre gyarapodó Víg-erdőt kíván létrehozni. A Vígszínház színészei a napokban a 10 millió Fával közösen 126 facsemetét ültettek a 17. kerületben a napokban és évente egy-egy fával növelve ezt a számot, elkezdték a Víg-erdő telepítését. 

„A helyszín, a szakszerű növényi társítás meghatározása a mi feladatunk és természetesen minden egyébbel, eszközzel segítjük a színművészek ültető munkáját, - ahogy a napokban is, amikor a Víg-erdő első fácskái a helyükre kerültek. Mi 10 millió Fások nagyon örülünk a Vígszínház megkeresésének mert abban bízunk, hogy apránként a színház törzsközönsége, rajongói is bekapcsolódnak a klímavédelmet és biodiverzitást gazdagító tevékenységbe, amely - meggyőződésünk, - mindinkább valamennyiünk ügye és szép feladata (lesz). Hajrá Vígszínház, Hajrá 10 millió Fa! Ültetünk!” - mondta a 10 millió Fa alapítvány. 

Sajtóinformáció: Vígszínház

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr1217824423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása