Durván fülbemászó dallal érkezett a Beneath My Skin
2022. április 28. írta: Kultúrjunkie

Durván fülbemászó dallal érkezett a Beneath My Skin

Akár magyar Linkin Parkként is nevezhetjük őket

beneath_my_skin2.jpeg

Még az X-Faktor ideje alatt született meg a Beneath My Skin legújabb dala, aminek egyik versszakát a műsor győztese, Alee írta. A metálos, mégis fülbemászóan pop dallamokról ismertté vált zenekar elárulta, hogy mivel sokszor a Linkin Parkhoz hasonlították őket, illett már egy hangzásban a zenekar trackjeire hasonlító dalt kiadni.

„Sokáig csak a refrén énektémánk volt kész, de mikor összebarátkoztunk Aleeval úgy döntöttünk, hogy megírjuk közösen, így lettek végül rap részek a verzékben. Eddig is elég sokszínűek voltunk ének ügyileg, hiszen a mély lágéktól, a fejhangokon át a screamekig minden jelen van nálunk, ezek után pedig egyre több rap rész is lesz, hogy minél modernebb, változatosabb legyen a zenénk” - fogalmazott a formáció frontembere, Dunai Gergő.

A különleges hangzású zenekar az elmúlt időszakban nem pihent: folyamatosan dolgoznak az új dalokon, hamarosan érkezik nagylemezük, és sorra dobják ki a friss klipeket is. A nagyon „dark” hangzásvilág mellé egy-egy trapesebb, és egy-egy poposabb, slágergyanús szerzemény is került.

„Ez a szám az elmúlásról szól, két ember elhidegüléséről. A könyv, ami a klipben szerepel pedig egy Popper Péter köny, ami nehéz sorsú embereket, szitukat mutat be és hogy mindig van belőle kiút. Szerintem, ha valaki lent van, sokszor olvasgat ilyen témát” - mondták.

A négytagú banda májusban az Arena Garden színpadán játssza újabb és korábbról ismert dalait.

Borítókép: Beneath My Skin 
Sajtóinformáció: Santos Productions

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3417818987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása