Nem áprilisi tréfa, megérkezett az STK X DCK új klipje!
2022. április 01. írta: Kultúrjunkie

Nem áprilisi tréfa, megérkezett az STK X DCK új klipje!

Sokan mondtuk már…”soha többet nem iszom”!

stk_x_dck_1500x1500_1_1.jpg

Az STK x DCK duó új dalához készült klip, a formáció eddigi legnagyobb vállalása. A klipet a srácok a budapesti Picturepool-ban forgatták.

Az új dalról Kacsenyák Gábor a következőket mondta:

A dal arról szól, amit már sokan megtapasztaltunk, hogy az éjszakai buli után az alkoholnak már inkább csak a negatív hatásait éljük meg, és akkor megfogadjuk magunknak, hogy soha többé nem iszunk!

A klipet Gőz Márton rendezte és forgatta. A képanyagban nincs vágás, az egész egy snittből áll, így kivételesen nagy szerepe volt a forgatás alkalmával a statisztáknak, illetve a különböző segítő, pakoló embereknek, amiért ezúton is hálásak vagyunk.

forgatas_1.jpgA dal után felmerülhet a kérdés, hogy mindig lesz még egy kör, vagy a srácok komolyan gondolják, hogy felhagynak az ilyen szórakozással, de az is lehet, hogy ez egy fiatalokat egészséges életmódra ösztönző kampányvideó lett?

A döntést az olvasókra bízzuk.


Facebook

Instagram
Youtube

Sajtóinformáció: Dobó Réka - Mertez Management

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr5017794765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása