Dal és klippremier a TAO zenekartól
2022. március 10. írta: Kultúrjunkie

Dal és klippremier a TAO zenekartól

Náluk ilyen az Otthoni kert! :)

tao.jpg

Az előzőekben már megírtuk Kati történetét korábbi cikkünkben. Ennek a történetnek a folytatása az Otthoni kert, ami Kati honvágyáról szól.

Sokan tudjuk, milyen érzés felköltözni egy kisvárosból a Budapestre. A nyüzsgő pesti éjszakai élet a folyamatos kalandok, no meg izgalmak az elején magával ragadják az embert. De idővel azért elkezdenek hiányozni az otthoni dolgok.

Kati esetében ez egy bizonyos fa, ami a kertjükben áll. Azon a fán kuksolva olvasta először a Mary Poppinst, majd később Radnótit is. És bár tényleg kellemes kiülni egy pesti parkba egy papírpoharas kávéval, az otthoni kert egészen más.

A március 22-én megjelenő Próbaidő egy igazi konceptalbum. A dalok között Kati podcastokban mesél pesti életéről - először csak az otthonmaradottaknak, később már sok ismeretlen ismerősnek.

Facebook

Youtube

Instagram

Sajtóinformáció: Dobó Réka - Mertez Management

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr6417776996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása