Csongor Bálinttal erősít a Cloud 9+
2022. március 08. írta: Kultúrjunkie

Csongor Bálinttal erősít a Cloud 9+

unnamed_72.png

Az éppen 10. születésnapját ünneplő Cloud 9+ a hétvégi koncertje előtt egy friss klippel lepi meg a közönséget. A Subscribe és USEME formációkból jól ismert Csongor Bálinttal közösen készült el a Level Up. A Cloud 9+ frontembere, Szivák Zsolt elárulta, miért pont rá esett a választásuk.

"Már régóta szerettünk volna egy közös dalt csinálni, hiszen régre nyúlik vissza a barátságunk. A zenekartól nem áll távol a metál zene, Csongor Bálinttal kiegészülve pedig egy igazán kemény számot sikerült összehozni. Március 11-én a 10. szülinapi koncertünkön elő is adjuk közösen." 
Az elekronikus rock formáció az Akváriumban ünnepel hétvégén, és egy igazán különleges bulira számíthatunk. Számos vendégfellépő várható, és egy olyan setlistet hallgathatunk meg, amit a közönségük állított össze az elmúlt 10 év legjobb dalaiból.

Sajtóinformáció: Léderer Fruzsina - Supermanagement

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr4117781372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása