8 különleges előadó, 8 kiemelkedő lemezzel
2022. február 11. írta: Kultúrjunkie

8 különleges előadó, 8 kiemelkedő lemezzel

Ma lemezbemutató napot tart a Beat Rádió

8beat-es_nap_foto_1.png

Rendhagyó módon pénteken 10:00 és 18:00 óra között minden órában élőben jelentkeznek a Beat rádió műsorvezetői 8 különleges vendéggel kiegészülve a stúdióban, amit a közönség nemcsak hallgathat az „éterben”, hanem live stream formájában Facebookon is követhet. Február 11-én 8 Beat-es nap a Beat – Az ütős alternatíva műsorán.

RÁDIÓ A HAZAI KÖNNYŰZENEI ÉLET FEJLŐDÉSÉÉRT

2020. szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából. A beatradio.huoldalán keresztül éjjel-nappal szól a rádiózás sokszínű hazai alternatívája, a Beat - Az ütős alternatíva.

A rádió célja hallgatói igényekre reagálva, közösséget építve támogatni a hazai könnyűzenei élet fejlődését. Rédl Ádám, a rádió vezetője úgy fogalmazott: fontos, hogy teret biztosítsanak a fiatal tehetségeknek, miközben meggyőződésük, hogy az ismertebb előadóknak is rengeteg olyan gyöngyszem van a tarsolyukban, amiket az általános szerkesztési elvek miatt eddig kevesen ismerhettek meg.

8 BEAT-ES NAP A BEATEN

Hazánkban egyre több fiatal tehetség és zenei formáció bukkan fel. A Beat rádió már több mint egy éve nyújt felületet ezeknek az előadóknak dalaik bemutatására és arra, hogy beszélgetős műsorok által is közelebb kerülhessenek közönségükhöz. 8beat-es_nap_foto_2.pngA fentiek jegyében 2022. február 11-én különleges 8 Beat-es lemezbemutató nappal jelentkezik a rádió csapata. Ezen a rendhagyó pénteken 10:00 és 18:00 óra között a Beat rádió műsorvezetői a műsor minden órájában élőben látnak vendégül egy-egy kiemelkedő Beat-es előadót vagy zenekart a stúdióban. A nap folyamán a 8 vendég elmúlt egy évének lemez vagy EP megjelenései lesznek a középpontban. Az adás egy részét élőben is közvetíti a rádió, amit live stream formájában facebookon is követhetnek a hallgatók.

A napot a nemrég Petőfi Zenei Díjra is jelölt The Anahit indítja, majd a negyedik nagylemezét ünneplő Blahalouisiana mellett a Flanger Kids, Kristoaf, Solére, Mörk és a Platon Karataev folytatja a beszélgetést, végül pedig Boebeck zárja a napot.

A műsor házigazdái: Rédl Ádám, Mikos Ákos és Szabó István a Beat rádió műsorvezetői! 

Menetrend:

10:00 The Anahit – Limited Edition

11:00 Blahalouisiana – Hozzánk idomult éjjel az ég

12:00 Flanger Kids – Dreaming of a Better World

13:00 Kristoaf - stáblista

14:00 Solére – Másért EP

15:00 MÖRK – In The Golden Hour

16:00 Platon karataev  - Partért kiáltó

17:00 Boebeck – comfortable EP

Február 11-én, pénteken tehát érdemes lesz a Beat rádió weboldalára és social felületeire rákapcsolódni!

Facebook esemény

Facebook

Instagram

https://linktr.ee/beatradio_hungary

Sajtóinformáció: Létai Alexandra - Beat Rádió

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr7717398404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása