Ezek voltak a legnépszerűbb filmek repülés közben
2022. február 10. írta: Kultúrjunkie

Ezek voltak a legnépszerűbb filmek repülés közben

Itt az Emirates toplistája

emirates_ice.jpeg

Az Emirates közzétette 2021-es nézettségi trendjeit, melyből kiderül, melyek voltak a tavalyi év legnépszerűbb filmjei és tévésorozatai a légitársaság járatainak fedélzetén. A legnézettebb filmek között volt a Tenet című sci-fi akcióthriller, valamint a családi kedvenc Szörnyella, míg a Jóbarátok: Újra együtt magasan nyerte a nézettségi versenyt a sorozatok kategóriájában. Az Emirates fedélzeti szórakoztató rendszerének folyamatosan bővülő kínálatában pedig olyan Oscar-jelölt filmek is elérhetőek, mint a Dűne, a Spencer, vagy Az elveszett lány.

2021-ben az Emirates járatain a legnézettebb film a John David Washington és Robert Pattinson főszereplésével készült Tenet című sci-fi akcióthriller volt. Emellett Will Smith és Martin Lawrence Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk című akció-vígjátéka, valamint a Sokkal több, mint testőr 2. Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek főszereplésével szintén a legnépszerűbb filmek között szerepelt.

A hollywoodi kasszasikerek mellett számos filmremek is elérhető a fedélzeti szórakoztató rendszeren, köztük olyan magyar filmek, mint a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, a FoglyokA Pásztor vagy épp a Hab. 2021-ben pedig az Oscar-díjas Még egy kört mindenkinek című dán film volt az egyik legnézettebb európai mozi.

A családi filmek közül a Szörnyella, valamint a Mulan volt a tavalyi év két legnézettebbje, de a Luca és a Lelki ismeretek című animációs filmek is óriási népszerűségnek örvendtek, akárcsak az új Varázsvilág gyűjtemény: a felnőttek és gyerekek egyaránt élvezettel nézték a Harry Potter és a Legendás állatok filmeket is.

Az Emirates fedélzetén népszerűek voltak az HBO Max 2021-es tévésorozatai is. A Jóbarátok: Újra együtt, amely a régióban kizárólag az Emirates fedélzetén volt látható, a legnézettebb tévéműsorok közé tartozott. A gyakori TV-választások között volt még az Easttowni rejtélyek, valamint A légikísérő is. Az HBO Max tartalma az ice-on 2022-ben is tovább bővül, többek között az Utódlás című sikersorozat mindhárom évadával.

Az Emirates négy élő sport- és nemzetközi hírcsatornát kínál az ice-on, köztük a CNN, a BBC World News, a Sport 24 és a Sport 24 Extra csatornákat. A legnépszerűbb, fedélzeten élőben követett sportesemények között volt 2021-ben az UEFA Euro 2020, az átütemezett 2020-as nyári olimpiai játékok, a Wimbledon 2021, a British Open, valamint az NBA döntője.

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága több mint 4 500 szórakoztató csatornát kínál a többszörösen díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszerén, az ice-on (Information Communication Entertainment), ahol az utasok megnézhetik a legújabb filmeket és tévésorozatokat, zenét és podcastokat hallgathatnak, nyomon követhetik a járatot, a repülőgép külső kameráinak felvételei mellett pedig élő híreket és sportműsorokat is nézhetnek. Az Emirates folyamatosan frissíti fedélzeti tartalmait, havonta több száz filmmel, tévéműsorral, podcasttal és zenei csatornával bővítve az ice kínálatát.

2021-ben az utasok ismét az Emirates-et választották a "Legjobb fedélzeti szórakoztatás" díjra a 2022-es APEX Passenger Choice Awards® díjátadón. 2005 óta minden évben az Emirates nyerte el a Skytrax "Legjobb fedélzeti szórakoztatás" díját.

AzEmiratesbiztonsági intézkedései   

Az Emirates bővülő járatkínálata mellett továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, és garantálja utasainak és munkatársainak biztonságát és egészségét. A légitársaság ügyfelei idén még több lehetőséget kapnak az IATA Travel Pass használatára is, amely már az Emirates által kiszolgált 50 repülőtéren használható. Emellett a légitársaság rugalmas jegyfoglalást, és COVID-19 egészségügyi utasbiztosítástvezetett be, a törzsutasok szintén megtarthatják mérföldjeiket, illetve státuszuk is meghosszabbításra került.

Sajtóinformáció: Nagy Luca - Flow Pr

(Kövessetek minket Facebook oldalunkon, illetve Instagram profilunkon is, ahol extra tartalmakkal várunk benneteket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr3317380210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása